Hvilke funktioner har Boldenone Cypionate?

- May 17, 2017-

Hvilke funktioner har Boldenone Cypionate?

Boldenone Cypionate Cas106505-90-2 øger kvælstofretention, proteinsyntese, øger appetitten og stimulerer frigivelsen af ​​erythropoietin i nyrerne.


Anabole steroider. Det er en af ​​de mest populære brugt i veterinærsteroider, der anvendes i veterinærmedicin. Mandligt hormonniveau er meget højt, den syntetiske effekt er også meget stærk. Bao Dan ketone kan være effektiv, stabil og bæredygtig vækstmuskel og styrke, bedre hvis det med andre lægemidler er den mest populære i veterinær, den nemmeste måde at holde muskelen efter "cyklus" en af ​​steroidet (og anden gruppe af medicin , etc. ). Derudover kan de naturlige forhold i den menneskelige krop producere spormængder af Boldenone Cypionate.

Boldenon cypionate Cas106505-90-2 er en ester af boldenone og anbefales som et hjælpemiddel til behandling af svækkede heste, når der ønskes en forbedring i vægt, hårfrakke eller generel fysisk tilstand. Debilitering følger ofte sygdom eller kan forekomme efter overarbejde og overanstrengelse. Boldenone forbedrer den generelle tilstand for svækkede heste og hjælper således med at korrigere vægttab og forbedre appetitten. Det er ikke en erstatning for en velafbalanceret diæt. Optimale resultater kan kun forventes, når der anvendes god forvaltnings- og fodringspraksis.

18_副本.jpg

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Hvis du er tilfreds med vores boldenone cypionat engrossalg af råpulver farmaceutiske steroider, injicerbar cas106505-90-2 til anti aldring og få skærecyklus råhormon, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.