Hvilke funktioner har Testosteron Decanoate?

- May 15, 2017-

Hvilke funktioner har Testosteron Decanoate?

Testosteron Decanoat e Cas5721-91-5 giver en solid fysiologisk understøttende testosteronbase til bulkingcykler, som ofte inkluderer massebygere som Equipoise, Trenbolone, Deca-Durabolin og Dbolic, sustanon 250.

Testosterondekanoat kan også stables som et stærkt skærecyklusgrundlag til definitionforbedring af anabolske stoffer som Oral Turinabol, Oxandrolone, Primobolan og Winstrol.

Da decanoatesteren er så langvarig, skal brugerne kun injicere stoffet en gang om ugen. Stoffet i sig selv forlader ikke kroppen fuldt ud i 15 dage. Brugere stakler undertiden Neotest 250 med Deca-Durabolin og injicerer dem på samme tid, da de vil vare i kroppen den samme mængde tid. I doser på så lidt som 250 mg / uge kan man se resultater, og der er registreret ekstreme doser på 1000 mg / uge med ringe bivirkninger, skønt brug af en aromatoseinhibitor er et must ved ekstreme doser.

12.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944

Hvis du er tilfreds med vores 99% renhed testosterondekanoat / test deca cas5721-91-5 injicerbar flydende rå steroidpulver muskelopbygning og anti aldring, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.