Hvad er et proteinekspressionssystem?

- Jul 07, 2017-

Protein Expression System Oversigt :

Et proteinekspressionssystem henviser til et system, der består af en vært, et fremmed gen, en vektor og et supplement. Gennem dette system kan opnå formålet med ekspression af fremmede gener i værten. Generelt består af følgende dele:

1, værten. En organisme, der udtrykker et protein. Kan være bakterier, gær, planteceller, dyreceller og så videre. På grund af de forskellige egenskaber ved forskellige organismer er egnede til ekspression af proteintyper ikke de samme.

2, transportør. Bærertypen matcher værten. Ifølge værten er den opdelt i prokaryot (bakteriel) ekspressionsvektor, gærekspressionsvektor, planteekspressionsvektor, pattedyrs ekspressionsvektor, insektekspressionsvektor og så videre. Vektoren indeholder et fremmed genfragment. Ved vektorformidlet kan eksogene gener udtrykkes i værten.

3, hjælpestoffer. Nogle ekspressionssystemer inkluderer også hjælpekomponenter, der hjælper bæreren ind i værten. Såsom baculovirus i baculovirus-ekspressionssystemer.

5.jpg

IGF-LR3 er et proteinekspressionssystem. Hvis du er interesseret i IGF-1LR3, så kontakt os.

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter af høj kvalitet, høj renhed, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.
Om sommeren er kravene fra Sustanon 250, Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) mere end normalt.
Hvis du har brug for jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh eller andet mærke hgh, er du velkommen til at forespørge fra mit firma.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944