Hvad er Primobolan?

- Aug 06, 2018-

Hvad er Primobolan?

Primobolan er handelsnavnet for den anabole steroid Methenolone (også skrevet som Metenolone). Det fås i både et injicerbart oliebaseret format såvel som en oral form. Injicerbar Primobolan er kendt som Methenolone Enanthate, og det orale format er kendt som Methenolone Acetate. Det er et meget velkendt og populært anabole steroid på grund af dets meget milde karakter som både en anabolske og en androgen forbindelse. Det sammenlignes ofte med Anavar, et lignende anabole steroid, men forskellen mellem de to er meget distinkt - Anavar besidder en langt større anabolske styrkevurdering end Primo.

primo.jpg

Denne svagere androgenstyrke bedømmelse er faktisk meget gunstig, men dens svage anabolske styrke kapacitet efterlader det som et langt mindre ønsket anabole steroid, hvor flertallet af individer, der overvejer dets anvendelse, ofte vælger Anavar i stedet. Det bruges i stedet som primært en forbindelse i skærecykler, hvorved bevarelse af muskelmasse er målet i stedet for tilføjelse af ny masse. Langs denne samme logiklinje anvendes denne anabolske næsten aldrig i bulkingcyklusser på grund af dens mangel på anabolske styrke.

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. Varmt salg Primobolan . Hvis du har brug for vores produkter, er du velkommen til at sende forespørgsler.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944