Hvad er princippet om muskelvækst?

- May 19, 2017-

Hvad er princippet om muskelvækst?

Kroppens muskler er sammensat af muskelfibre, antallet af muskelfibre fire til fem måneder efter fødslen for at slå sig ned, og derefter ikke længere stige. At muskelforøgelse vil være gennem udøvelsen af ​​den originale muskelfiberfortykning, i løbet af træningen vil muskelfibre blive alvorligt beskadiget, så er vi nødt til at tilføje en masse protein for at reparere beskadigede muskler, når de brudte muskelfibre helt efter heling musklerne bliver tykkere.

For det andet indeholder muskelen myoglobin, som er det sted, hvor ilt opbevares, og musklerne øges kraftigt ved at udøve myoglobin, så det ilt, der kræves til muskelaktivitet, genopfyldes. Der er kun 30-270 kapillærer åben på muskelens tværsnit pr. Kvadratmillimeter, og resten er i lukket tilstand, med op til 2000-3000 kapillærer åbne under træning. Hvis musklerne på disse åbne kapillærer øges kraftigt efter en lang træningsperiode, kombineret med fortykkelse af muskelfibre, så musklerne er mere rigelige.

1-150523235443H5.jpg

Vi kan give dig muskelvækstprodukter, såsom: testosteron, steroider, peptider, hgh osv., Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte os.

Vores kontaktoplysninger

E-mail: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com