Hvad er formålet med kentropin HGH?

- May 08, 2017-

Hvad er formålet med kentropin HGH?

Kentropin HGH blev udskilt af anterior lab i hypofysen, det er et peptidhormon med 191 aminosyrer, KENTROPIN er et rhGH produceret ved rekombinant DNA-teknologi i E. coli med sekretionsekspression. Indholdet og sekvensen af ​​KENTROPIN er fuldstændigt identisk med indholdet af Hgh KENTROPIN syntetiseres i e. coli som en forhormon. Prehormonen er sammensat af GH med et signalpeptid, der oprindeligt stammer fra bakterien. Forhormonen splittes i bakteriens cytosol, og derefter frigøres det færdige produkt, svarende til det naturlige GH, til det periplasmatiske rum. Produktet opsamles derefter ved lysering af den ydre menbran, der efterlader den indre membran intakt og dermed garanterer næsten ingen kontaminering fra andre bakterieproteiner.

Det kan bruges i tilfælde af mangel på naturligt væksthormon hos børn og voksne. Det kan også bruges i tilfælde, hvor normale niveauer af væksthormon produceres, men over normale niveauer er ønskelige. Hos børn kan det bruges, når der produceres mangel på naturligt væksthormon, derfor kan der opstå statureproblemer, så Kentorpin kan gives som et hjælpemiddel til at øge børns vækst. Hos voksne kan det bruges i tilfælde, hvor det naturlige væksthormon er faldet. Det kan øge muskelmassen, formindske kropsfedt og forbedre huden elastisk og mindske rynker. Andre behandlinger, hvor Kentropin kan anvendes, er Turners syndrom, organtransplantationer, forbrændinger og traumer.

QQ图片20170425145210.jpg

QQ 图片 20170425145336.jpg

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Hvis du er tilfreds med vores originale kentropin hgh, højt renhedsindsprøjtbart humant væksthormon 100iu / kit til muskelvækst, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.