Hvilken rolle spiller Methenolone Enanthate?

- Nov 30, 2017-

Methenolone Enanthate (primobolan Enanthate) er den injicerbare version af methenolon med en lang ester bundet til langsom absorption af en den aktive methenolonforbindelse og tilvejebringer stabile blodkoncentrationer. Den orale version af denne forbindelse er praktisk taget identisk med forskellen at være den vedhæftede ether (den orale version har en kortere acetatester vedhæftet). Begge versioner af methenolon er gode valg til skærecykler for mænd og / eller kvinder og har vist at opretholde muskler, mens de er i en kalorifattig diæt. Methenolone Enanthate giver en mindre hyppig indgivelsesmåde for methenolon, og det ser ud til, at anekdotisk kræver en lavere samlet dosis for at være lige så effektiv som den orale acetatversion.

Methenolone Enanthate_.jpg

Methenolon har et ry som et meget sikkert steroid, og i doser på op til 200 mg / uge rapporteres meget lidt bivirkninger. Desværre rapporterer mange brugere også bedst mulige gevinster ved hjælp af en sådan lav dosis, og det fremgår, at mere markante gevinster forekommer ved 350 mg / uge (100 mg EOD) og op. Mens methenolon er mild uden meget HPTA-undertrykkelse, vil højere doser resultere i negativ feedback i denne henseende. Nogle brugere rapporterer også hårtab, mens de bruger Primo, så et produkt som finasterid kan være nødvendigt, når man cykler methenolon. På plussiden på grund af de få bivirkninger, der udvises ved brug af primo, er antistrogen ikke sandsynligvis ikke nødvendigt.

Metenolon enanthat (Primobolan Depot) bruges af mennesker, der er meget modtagelige for østrogene bivirkninger, der har lavere østrogene egenskaber end nandrolon. Primobolan Depot (Methenolone Enanthate) er skønt en svagere effekt end Deca-Durabolin, en god basisk steroid med en overvejende anabol effekt, og afhængigt af målet, kan den kombineres effektivt med næsten alle steroider. De, der gerne vil vinde masse hurtigt og ikke har Deca til rådighed, kan bruge Primo-Depot sammen med Sustanon 250 og Dianabol.

Methenolone Enanthate.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. ville give dig høj kvalitet, Metenolone enanthate af høj kvalitet , hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944