Hvilken rolle spiller Oxymetholone?

- Jun 16, 2017-


1, Oxymetholone er som nævnt meget lever, og leverenzymer vil nødvendigvis forøges dramatisk med dens anvendelse. Af denne grund skal mest brug af Oxymetholon generelt holdes på maksimalt 6 uger, hvor mange aldrig behøver at gå ud over 4 ugers total brug.

2, er Oxymetholone yderligere velegnet til at tilvejebringe en jævn opbygning i styrke, men dette er mere et sekundært kendetegn, da størrelsen i sig selv er dens primære rolle. Alligevel spiller steroiden en vigtig rolle i både styrke og størrelse, da det kan give en fremragende synergetisk virkning, når den er forbundet med andre anabole steroider i en stak; som det skal være, da det ikke er velegnet til brug alene. Selvom dette er de største fordele, stigninger i størrelse og tilvejebringelse af steroid-synergi, kan Oxymetholone være og overraskende for mange anvendte med succes i en skærecyklus; normalt i konkurrencedygtige bodybuilding cirkler.

3, Oxymetholone er en af ​​de mere potente orale anabole steroider, vi har til rådighed; for den sags skyld er det en af ​​de mere potente anabole steroider, vi har periode, orale eller injicerbare. Almindeligvis omtalt som Anadrol Oxymetholone blev udviklet i 1960'erne til at behandle alvorlig anæmi og muskelsvindsygdomme, og som sådan er det generelt en anabole steroid af høj kvalitet til at give massiv vægtgevinst i præstationsforbedrende atleter.

w.jpg

Hvis du er tilfreds med vores oxymetholon (anadrol) cas434-07-1 farmaceutiske anabolske 99% renhedssteroider, muskelgevinster, der er rene til opskæring og bulking af steroidcyklus, ingen bivirkninger, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944