Hvad er virkningen af ​​exemestane?

- Apr 25, 2017-

Hvad er virkningen af ​​exemestane?


A) Exemestane til forebyggelse af brystkræft:

Kemoprevention af brystkræft er en effektiv strategi til at reducere forekomsten af ​​denne sygdom hos kvinder, der er i fare. De første midler, der udviste en signifikant kemopreventiv effekt, var SERMs tamoxifen og raloxifen. En opdateret omfattende analyse af alle SERM-forebyggelsesforsøg viste, at de er i stand til at reducere forekomsten af ​​brystkræft hos kvinder med høj og gennemsnitlig risiko, en effekt, der opretholdes af en reduktion i ER-positiv invasiv brystkræft.

B) Exemestane er en tredje generations irreversibel steroid inaktivering af aromatase-enzymet og er effektiv i alle behandlingsindstillinger for brystkræft, inklusive kemoprevention.

I metastatisk sammenhæng er exemestane omfattende undersøgt som førstelinie-, andenlinie- og videreliniebehandling og er nu registreret til behandling af postmenopausale kvinder med avanceret hormonreceptorpositiv brystkræft, hvis sygdom er udviklet efter antiøstrogen terapi. Det bemærkes, at den potentielle mangel på krydsresistens med NSAI'er giver yderligere muligheder i behandlingssekvensen af ​​endokrine midler. Baseret på klinisk meningsfulde resultater er exemestane med everolimus endvidere en effektiv terapeutisk mulighed for en sygdom, der er skredet efter eksponering for NSAI'er.

Exemestane tolereres generelt godt med en bivirkningsprofil, der ligner den for andre AI'er og inkluderer menopausale symptomer, arthralgi, knogletab og ændret lipidmetabolisme.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944

Hvis du er tilfreds med vores exemestane (aromasin) cas107868-30-4 bodybuilding tilskud rå steroidpulver til anti-aldring og anti-kræft, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.