hvad er Methenolone enanthatet

- Jul 30, 2018-

hvad er Methenolone enanthatet?

Methenolone enanthate - anabol, modificeret dihydrotestosteron. Det er kendetegnet ved tilsætning af en dobbeltbinding mellem kulstof 1 og 2, som hjælper med at stabilisere 3-ketogruppen og anabolske stigninger, tilsætningen af ​​1-methylgruppe, der beskytter mod steroidmetabolisme i leveren. Under anvendelse Primobolan depot enantatnyester bundet til methenolon gennem 17-beta-hydroxylgruppe (17b-hydroxy-1-methyl-5a-androst-1-en-3-on), den kemiske formel C20H30O2. Æsterificerede steroider er ikke så polære som frie, de absorberes mindre hurtigt fra injektionsstedet. Når blodet er inde i blodbanen, og etheren spaltes i blodet, er fri methenolon.

Methenolone Enanthate.jpg

Udviklingsmålet for esterificerede steroider var en udvidelse af den terapeutiske virkning efter injektionen, injektion er ikke i stand til at udøve så ofte sammenlignet med tilgængelige injektioner af steroider. Enantatny ester bruges til at bremse absorptionen. Methenolon enanthat absorberes i blodet i et par uger. Methenolone - et mildt anabolsk steroid, det har lavt androgen, uden østrogen. Det antages, at den anabolske virkning havde lidt mindre end nandrolon. I tilfælde, hvor det er nødvendigt at øge mængden af ​​muskler og øge tørheden ved tørring, tilrådes det at anvende det aktive stof.

primo.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. Varmt salg Methenolone enanthate . Hvis du har brug for vores produkter, er du velkommen til at sende forespørgsler.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944