Hvad er den abnorme muskelvækst?

- Apr 14, 2017-

Hvad er den unormale muskelvækst?

Muskelvækst, muskel tid kaldes også: muskel unormal vækst.

Du er ikke lang muskler når du træner. Først når du forlader gymnastiksalen i 24-48 timer, overfører din krop protein til muskelfibrene for at sikre, at disse muskelfibre er i stand til at klare denne intensitet af træning næste gang, og musklerne begynder at vokse. Denne proces kaldes Hypertrofi. Normalt et par uger, og nogle gange endda to eller tre måneder senere, når du akkumulerer nok ekstra muskelprotein, vil muskelstørrelsen og omkredsen ændres. Du skal dog regelmæssigt give din krop den passende stimulus, og mellem hver træning for at sikre tilstrækkelig hviletid vil denne muskelvækstproces ske.

Generelt hver gang du træner for at give muskler cirka 48 timers restitutionstid. Den restitutionstid, der kræves for forskellige muskler, er også forskellig. Specifikt har pectoralis major, deltoid, trapezius og latissimus dorsi brug for 72 timer for at komme sig, biceps brachii, triceps og quadriceps har brug for 48 timer for at komme sig, så arranger hver uge en eller tre Gå til gymnastiksalen er velegnet til de fleste mennesker.

I henhold til den restitutionstid, musklerne kræver, kan du øve mandag og fredag ​​med at øve brystmuskler, rygmuskler og skuldermuskler, uge ​​for at finde en dag til at træne biceps, triceps og benmuskler. Dette arrangement i træning mellem dine overkroppsmuskler i tre til fire dage for at gendanne, så du kan betale en højere vægt for hver træning for at klare højere styrke.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Kontakt information

E-mail: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944