Hvad skal du være opmærksom på, når du bruger steroider om sommeren?

- Jun 27, 2017-

Hvad skal du være opmærksom på, når du bruger steroider om sommeren?


Hvad er steroid? De såkaldte steroider, det er en gruppe strukturer og steroider, der ligner implementeringen af ​​kroppen af ​​mange vigtige fysiologiske funktioner
Om sommeren er de mandlige hormoner meget populære til at øge musklerne, især Boldenoe undecylenat , Drostanolone Propionate , Oxandrolone (anavar) , Testosteron Enanthate , Trenbolone Acetate ... er meget varmt salg.De er de mest hot-sælgende produkter i løbet af bodybuilders. Selvfølgelig kan vi levere den gode kvalitet til alle steroider rå pulver, hgh og peptider. Vi vil også levere den bedste pris for dig også, hvis du har interessant, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

12.jpg

Men når du brugte steroiderne rå pulver , hgh , peptider , tror du, er der nogen bivirkning?
Ifølge forskernes søgning viser det, at skønt dens farmakologiske virkninger kan bruges til at kontrollere sygdommen, men at den er for bred og ofte medfører en masse bivirkninger. På grund af fysiske faktorer, dosisniveauet, der tager lang tid ... ... og mange andre faktorer, varierer ydelsen og bivirkningerne ofte. Nogle mennesker er meget milde eller ikke indlysende, nogle mennesker er mere betydningsfulde. Generelt, jo højere dosis, jo længere er brugen af ​​patientens bivirkninger mere indlysende, nogle mennesker er mere betydningsfulde. Generelt, jo højere dosis, jo længere er patientens bivirkninger mere tydelige. Til behandling af sygdomsbehov bruger læger imidlertid ofte den laveste effektive dosis i intervallet af bivirkninger, der kan tolereres.

9.jpg

Tips:
Hvis du bruger steroiderpulvere til behandling af sygdom, skal du også følge instruktionerne fra lægenens medicin. Orale medicin øges eller formindskes ikke vilkårligt; og topisk steroid salve i ansigtet, armhulen eller skridtlæsioner skal være særlig forsigtige, bør ikke være for høje, bør ikke udtværes på acne, virusinfektion, bakteriel infektion eller svampeinfektion forårsaget af hudlæsioner, ikke del deres egen salve og andre især smør ikke vilkårligt på huden hos spædbørn og små børn. Hvis du ikke forventer forbedring efter behandlingen, skal du vende tilbage til klinikken. Lægen er en mand snarere end en gud, og en klog læge lejlighedsvis fejlagtigt diagnosticeret. At opretholde det rigtige koncept med medicinsk behandling og et godt medicinsk forhold for at give patienter mulighed for at få den bedste behandling og minimere bivirkningerne af lægemidler.

Hvis du er en bodybuilder, vil du bede dine Fitness Trainers om instruktionerne i steroidtilskuddene til at hjælpe dig med at opbygge dine muskler smukkere og stærkere.

Alt hvad jeg kan hjælpe, pls kontakt mig gratis, tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944