Hvilket tidspunkt er det mere effektivt?

- May 25, 2017-

Hvilket tidspunkt er det mere effektivt?

Ekspertrådgivning, våg ikke straks efter vågnen, til "seng" fem minutter, så kan du Roufu, banke tænder, levator ani eller som en kam som en kam "hår" og "psykologisk bad" til glad stemningen for at møde den nye dag. Efter morgenen skal drikke en kop kogende vand (koldt vand eller varmt vand), for at fortynde blodets viskositet, fjern kroppen ophobning af toksiner for at spille en "intern vask" rolle.

Morgenøvelse skal være let, mild morgenøvelse kan gøre folk fulde af livskraft, livlige. Mikrosved kan kun stoppe, så det vil være effektivt. Spis ikke i fastende eller metthed morgenøvelser, før morgenøvelse kan spise noget mad, såsom brød, mælk, æg og frugt, spis indtil halvfuld efter den udendørs morgenøvelse. Nogle mennesker efter morgenen og derefter går tilbage i dvale, "tilbage i dvale", så ikke kun sårbare over for luftforurening, men også gøre det biologiske ur forårsaget af forvirring, hvilket fører til træthed, for tidlig aldring.

tåge indeholder et stort antal patogener og forurenende stoffer. På samme tid er det ikke egnet i nærheden af ​​fabrikken, ved vejkanten, overfyldte øvelser om morgenen, fordi den alvorlige forurening vil være skadelig for menneskers sundhed.