Hvorfor Dianabol kompenserer for bodybuilders fordel?

- Jul 31, 2018-

Hvorfor Dianabol kompenserer for bodybuilders fordel?

Dianabol , kendt under sit videnskabelige og kemiske navn som Methandrostenolone (og / eller Methandienone), er den mest populære og udbredte anabolske steroid af bodybuildere og atleter i dag. Det fik sin popularitet i slutningen af ​​1950'erne og gennem "Golden Era of Bodybuilding" i 1960'erne og 1970'erne. Methandrostenolone blev introduceret til det farmaceutiske og medicinske samfund af Dr. John Ziegler i midten af ​​1950'erne som et amerikansk svar på den sovjetiske brug af testosteron i deres olympiske atleter. Dr. Ziegler og hans team skabte Methandrostenolone som et resultat, som derefter blev introduceret til receptpligtig marked under handelsnavnet Dianabol af lægemiddelfirmaet Ciba. Det var den første oralt aktive anabole steroid, der blev syntetiseret og solgt på receptpligtig marked.

methandienone_.jpg

Dianabol har en halveringstid på 4,5 - 6 timer, indeholder et moderat niveau af østrogene virkninger i kroppen og har mindre konverteringshastighed til en stærkere androgen metabolit via 5-alfa-reduktaseenzym [3]. Det er af disse grunde, at Dianabol har en tendens til at blive foretrukket af bodybuildere og atleter i stræben efter masse og styrke frem for alt andet.

d-bol.jpg

Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd. Varmt salg af anabole steroider . Hvis du har brug for vores produkter, er du velkommen til at sende forespørgsler.

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944