Hvorfor træner du ofte, eller kan du ikke være tynd?

- Jul 10, 2017-

Nogle mennesker kan lide at udøve deres egen og langsigtede overholdelse; nogle mennesker voksede op for at udvikle vanen med at træne. Men de fleste af halvvejsboligerne til fitness- og sportsfolk er den oprindelige intention rettet mod det vægttab, der skal gå.

145437154035082872.JPEG


Du træner ofte eller tyndere, hovedsageligt på grund af følgende fire grunde:

1, du er let at fedt forfatning

Dette er arveligt, ikke sygt, så vær ikke bekymret for meget.

Ændring af "fedtkrop" er nøglen til at gøre dig selv fra indersiden og ud i en rigtig tynd, hvilket er succes med vægttab og ikke længere nøglen til rebound.

2, spiser du for meget

Nogle mennesker bruger vegetarisk diæt, er en vegetabilsk mad som hovedbestanddele i vægttabsmetoden, langtidsforbrug af kun fødevarefødevarer for at undgå fedt med højt kalorieindhold, hvilket reducerer kaloriindtagelse, til en vis grad, effektivt kan undgå fedme.

Spis nøglen om aftenen det måltid, fordi de bedste spisevaner er: morgenen til at spise som kejseren, spis hvor meget at spise; middag middag som minister, Bacheng fuld på linjen; om natten for at spise som en tigger. Spis mindre, prøv at spise mindre

3, insisterer du ikke på motion

Bivirkningerne af træningsvægttab anerkendes som minimale. Det er ikke som andre vægttabsmetoder, såsom at spise de største bivirkninger af slankepiller, det er let at påvirke kroppens normale drift; massage vægttab effekt er langsom eller endda ingen effekt.

Øvelsen til at tabe sig er ved kombinationen af ​​aerob og anaerob træning, gennem varig træning, miste kroppen af ​​overskydende fedt, hvilket uden tvivl er den mest videnskabelige måde at tabe sig på.

4, din øvelse er ikke nok

Den bedste måde at træne på er aerob + anaerob, både tynd og kropsskulptur, sport skal diversificeres, langsigtet kun en bevægelse er ikke kun monoton, og din krop vil langsomt tilpasse sig denne bevægelse, effekten vil være dårlig.

mrbj23.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. For at give dig fedtreduktionsprodukter , såsom steroider, testosteron, hgh , Clenbuterol , DNP (2,4-dinitropheno) , Sibutramin og så videre. De kan gøre dig hurtigere for at nå dit mål. Hvis du har brug for at behage os.


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944