Hvorfor hgh kan være din hud glat og elastisk?

- Aug 15, 2017-

Hvorfor hgh kan være din hud glat og elastisk?

Det er velkendt, at hghs rolle kan forbedre huden, fjerne rynker, holde huden delikat og glat, fine porer, reducere pletter, gendanne hudens elasticitet, forbedre ansigtets konturer.

Den vigtigste ingrediens, der holder huden glat og glat, er to vigtige proteiner - kollagenfibrin og elastin med moderat vand.

Med alderen faldt kroppen af ​​kollagenfibrin og elastin med den gradvise tendens til dehydrering, så huden bliver grov, og der opstår også rynker. HGH kan fremme syntesen af ​​protein, fremme kollagenfibrin, elastinsyntesen, kombineret med fremme af blodcirkulationen, øge det intracellulære nitrogenindhold. Disse kan fremme hudcellerne i det nye og splittede, for at fremskynde helingen af ​​såret, mens nyrerne for at fremme genoptagelsen af ​​natrium og vand, så subkutant muskelvæv øges, kombineret effekt, får huden til at blive mere glat, mere fleksibelt, så rynker rolige, små porer og rollen som konturerne i ansigtet for at forbedre rollen.

jintropin_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig produkter af høj kvalitet, høj renhed, HGH, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Hygetropin.jpg


Kigtropin.jpg


Taitropin.jpg


QQ图片20170425145210.jpg


Hvis du har brug for jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh eller andet mærke hgh, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944