Du kender ikke hemmeligheden bag muskler!

- Jul 12, 2017-

1.Hvis du vil øge mine muskler, skal du huske: muskler er at øge musklerne! Ikke blindt for at øge vægten! Muskler følger muligvis ikke stigningen i vægt, fordi du også kan tabe noget fedt! Der kan være vægtøgning, men resultatet af vægtøgning er ikke nødvendigvis at øge musklerne!

2. ved muskler på samme tid, selvom det uundgåeligt vil øge noget af fedt, men for at forsøge at undgå, men kan ikke have ideen om fedt og derefter miste fedt.

3. til enhver tid at lade kroppen i assimilationstilstand! Det vil sige, at kroppens muskelprotein nitrogen er en positiv balance, således at den fortsætter med at opretholde assimilationen af ​​sammensætningen af ​​staten, ellers vil kroppen være i nedbrydning af muskeltab!

4. Hvordan man laver kroppen i assimilationen af ​​staten er at spise mindre måltider hver dag fem til seks måltider, efter at måltidet er afsluttet det vigtigste, før man går i seng også spiser et måltid.

5. Og hver dag spiser kroppen mindst hvert kilogram kropsvægt for at spise 2-3 gram protein, 5 - 6 gram kulhydrater.

318765-1409210R63782_副本.jpg

6. Undgå at udelukke fedt! Men at tage tre gode olier såsom hørfrøolie, såsom vegetabilsk olie og enumættet fedt, såsom olivenolie.

7. Det mest passende fødeindtagelsesforhold er: kulhydrater ca. 45% af ca. 35% af ca. 25% proteinfedt.

8. For at fortsætte med at drikke vand, kan ikke vente til tørstig at drikke, den såkaldte muskel, når du spiser og drikker, drikke refererer til drikken, ikke drikker. Men ikke drik for meget, drik langsomt, drik mindre gange.

9. Nogle mennesker tror, ​​at for at øge muskel- eller vægtøgning, det vil sige, kan du spise ubetinget, især drikke, alkohol på fitness eller muskelforøgelse, er den største negative effekt: at hindre assimilering af proteinsyntese. A reducerer sekretionen af ​​testosteron in vivo, men øger østrogen. B øge chancen for at hamstre fedt, forhindre forbrænding af fedt. C forbruger vitaminer og mineraler i din krop.

10. For at maksimere mængden af ​​testosteronsekretion i kroppen. Kan ikke øve muskler, hovedsageligt på grund af din krops testosteronsekretion af hvor meget? Så vær særlig opmærksom på indtagelse af nogle frugter og grøntsager, der indeholder naturlige testosteronfødevarer såsom ginseng, blomkål, grapefrugt og så videre. Spis også noget mad for at stimulere endogen sekretion såsom purre, grønne løg, hvidløg, løg og så videre.

240411-15012309113593_副本.jpg

Hong Kong Rongxin Bio-tech Co., Ltd. ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.
Om sommeren er kravene fra Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) er mere end sædvanligt.
Hvis du har brug for jintropin hgh, kigtropin hgh, hygetropin hgh eller andet mærke hgh, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944