Nandrolon pulver

Produktdetaljer
Produktnavn: Nandrolon
CAS-nr .: 434-22-0
Prity: 99,5%
MF: C18H26O2
MW: 274,40
EINECS: 227-226-4
MOQ (minimum ordremængde): 10 gram
Standard: Enterprise Standard
Chat nu

Produktdetaljer

Nandrolon pulver

Produktdetaljer:

Vigtigste produktinformation:

Produktnavn: Nandrolon

Synonym: 19-Nortesteron, Norandrostenolone, Nortestrionate, Oestrenolone
CAS-nr .: 434-22-0
Renhed: 99,5%
MF: C18H26O2
MW: 274,40
EINECS: 227-226-4
MOQ (minimum ordremængde): 10 gram
Standard: Enterprise Standard
Funktion: Råmateriale pulver.

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Udseende: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

Produktkategorier: 19-nortestosteron steroider; mellemprodukter& Finkemikalier; Farmaceutiske produkter; Steroid og hormon; API; Naturlig nandrolon

Produkt beskrivelse:

Nandrolonecas434-22-0(også kendt som 19-nortestosteron) er et anabolt steroid, modifikation af testosteron, som kan produceres i meget små mængder i menneskekroppen efter svær eller langvarig fysisk aktivitet.

Syntetisk version af nandrolon blev udviklet i 1950. Men nandrolon til salg optrådte senere først i 1962 i form af decanoat under handelsnavnet Deca-Durabolin (Organon Company). Det blev ordineret til behandling af postoperativt tab af muskelmasse, osteoporose, brystkræft, underernæring, forbrændinger og visse former for anæmi.

Oral anabolsk Nandrolon Phenylpropionate& Nandrolon Decanoate steroider. Begge former består af det samme aktive hormon. I tilfælde af NPP har vi en kortere esterversion, der giver en større burst af Nandrolone efter injektion, men har også en meget kortere halveringstid. Dette betyder, at nandrolonphenylpropionat skal injiceres oftere end dets større ester-modstykke, hvis blodniveauerne skal forblive stabile.

Nandrolone er et 19-nortestosteron (19-nor) anabolsk androgen steroid. 19-nor-klassificeringen henviser til en strukturel ændring af testosteronhormonet, idet kulstofatomet er blevet fjernet ved den 19. position. Denne enkle strukturelle ændring giver os nandrolon, og ved at tilføje den korte phenylpropionatester har vi nandrolon-phenylpropionat.

Nandrolone powdersNandrolone Decanoate.jpg

Applikationer:

Nandrolon kaldes også 19-nortestosteron, det er en slags anabolske steroider, som kan øge syntesen af ​​proteiner fra aminosyrer, og aminosyre kan hæmme nedbrydningen af ​​urinstof med funktionen til at fremme calciumaflejring.

den positive side er, at mængden af ​​effektiv nandrolon i blodet og dets niveauer er mere let at kontrollere. Det' s popularitet skyldes sandsynligvis, at nandrolon udviser betydelige anabolske virkninger med minimale androgene bivirkninger. Det er meget brugt i fitness og bodybuildere.

Rongxin Bio-Tech konkurrencemæssig fordel:

1. bedste priser med tilfreds kvalitet, god kvalitet og renhed.
2.Perfekt pakning, rig erfaren og sikker, hurtig levering.
3. nok lager sikre hurtig leveringstid.
4.God eftersalgsservice.Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores nandrolon (19-nortestosteron) cas434-22-0 bodybuilding kosttilskud til naturlig steroid anabolsk pulver duribolin kilde, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Nandrolon pulver, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like