Tilføj ny betalingsmetode---Bitcoin

- Mar 16, 2018-

Nye betalingsmetode: Bitcoin


På grund af kundernes efterspørgsel,Western Union Money Gram, bankoverførsel og PayPal.vores virksomhed har tilføjet en ny betalingsmetode---Bitcoin.


Hvis du kan betale for Bitcoin, bedes du kontakte os for at placere en ordre.

t014f289d2e090b1f15.jpg


Bitcoin er elektroniske kontanter svarende til e-mail og begge parter i transaktionen behovet for en "Bitcoin pung" svarer til en e-mail-adresse og en "Bitcoin adresse" svarer til en e-mail-adresse. Ligesom at sende og modtage e-mails, betaler partiet remittering for bitcoin direkte til anden partiet via computer eller smart phone på modtagerens adresse. I følgende tabel vises nogle websteder, der gratis download bitcoin tegnebøger og adresser.


Bitcoin adresse er en streng på ca 33 tegn lang, bestående af bogstaver og tal, der altid starter med 1 eller 3, for eksempel "1DwunA9otZZQyhkVvkLJ8DV1tuSwMF7r3v". Bitcoin software kan automatisk generere en adresse, og kræver ikke netværk til at udveksle oplysninger, når du genererer en adresse. Det kan være udført offline [2]. Der findes mere end 2 Bitcoin adresser. For at sige det ligeud, er der omkring 2 sandkorn i verden. Hvis der er én jord i hver sandkorn, så overstiger det samlede antal bitcoin adresser langt antallet af alle disse "jorden" sands.

173811929.jpg

Bitcoin adresser og private nøgler vises i par, og deres forhold er ligesom kortnumre bank og adgangskoder. Bitcoin adresse bruges som en bank kortnummer til at registrere hvor meget Bitcoin, du har på denne adresse. Du kan frit generere bitcoin adresser til at gemme bitcoins. Når hver bitcoin adresse genereres, genereres en privat nøgle, der svarer til adressen. Denne private nøgle kan bevise, at du ejer Bitcoin på denne adresse. Vi kan simpelthen forstå bitcoin adresse som bank kortnummer, og den private nøgle på denne adresse er forstået som adgangskode i de tilsvarende kortnummer, bank. Kun hvis du kender banken adgangskoden kan du bruge penge på bank kortnummer. Så spare din adresse og den private nøgle når du bruger Bitcoin tegnebog.

QQ图片20170315140316.jpg

Kontaktoplysninger

Enterprise mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:Sell@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18789401944