Tilføj nye produkter --- Gentropin 36iu * 12 mg HGH 100iu

- Mar 29, 2019-

Genotropin [rDNA-oprindelse] er en måde at forsyne det menneskelige væksthormon med naturligt vækst til mennesker, der muligvis mangler eller kan kræve højere niveauer af dette hormon. Genotropin er identisk med det naturlige væksthormon, som din hypofyse producerer, fordi det er lavet af sekretionsteknologi, der fremstiller en 191 aminosyresekvens. Genotropoin er et injicerbart humant væksthormon af højeste kvalitet. HGH, der naturligt produceres af hypofysen glad, er ansvarlig for mange funktioner i den menneskelige krop. HGH fremmer muskeludvikling, mens fedt reduceres, hvilket fremmer en gunstig kropssammensætning Det hjælper også med at sænke kolesterol og følelser af velvære. Mennesker, der mangler GH, har normalt svage knogler, nedsat muskelstyrke, øget kropsfedt, højere kolesterol og kan lide af depression. Somatropin kan hjælpe i sådanne tilfælde.

genotropin 36iu

Vores genotropin hgh er udpegede produkter fra mange store virksomheder i USA og Europa. Den månedlige eksport af genotropin når til 12000 sæt og genotropin råmateriale når til 120 g. Vores fabrik garanterer genotropin med høj kvalitet, bedste pris, hurtig og sikker levering.


Genotropin_副本

QQ图片20170315140316.jpg


Hong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd.   vil give dig høj kvalitet, høj renhed Genotropin hgh , hurtig forsendelse og de bedste tjenester.Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298