Ved du, hvordan man bruger HGH korrekt?

- Mar 10, 2021-

når du blander din HGH i en opløsning er der 2 typer af vand, der kan bruges, steril eller bakteriostatisk. Sterilt vand sendes normalt med GH-kits og er beregnet til at blive brugt inden for en 48 timers periode. Bakterostatisk vand har en lille mængde syre i det, som gør det muligt HGH, der skal opbevares i en længere periode. Kort sagt holder syren båndet mellem molekylerne mere stabilt. Det sterile vand vil kun få bindingerne til at svække meget hurtigt og blive ustabile.


BLANDING: Når der tilsættes vand til pulveret altid frigive vandet langsomt og ned på siden af glasset. Dette vil sikre, at forbindelsen forbliver intakt. GH af natur er skrøbelig. Når vandet er i forsigtigt hvirvel opløsningen. RYST IKKE. Fortsæt med at hvirvle, indtil alt er opløst.


HVOR MAN SKAL INJICERE: Det mest let absorberede område er inderlåret. Dette bør gøres subq. ved at klemme en lille fold og injicere i midten. Jeg anbefaler ikke maven, da fedtet har tendens til at bremse absorptionen. HGH kan injiceres overalt subq.though.

21

Hvis du har brug for at købe høj kvalitetHgh(jintropin, hygetropin, rentropin,Ansomone), bedes du kontakte os.

Kontaktoplysninger:
Virksomhed mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298