Skal du købe HCG 5000iu? Nu har vi nyt lager.

- Mar 13, 2020-

På grund af virkningen af ​​den tidligere epidemi har hcg-fabrikken ikke været på arbejde og kan ikke sendes normalt. Men fra nu af genoptager fabrikken den normale produktion. Hvis du har brug for HCG5000iu ulicenseret eller mærket LIVZON HCG 5000iu, bedes du kontakte os.

Tag et "naturligt" hormon, som kroppen fremstiller under graviditeten - og tab meget? Det er det løfte, der har forvandlet HCG-dietten ( Human Chorionic Gonadotropin) - opkaldt efter det hormon - til en dille, der bare ikke vil stoppe. Hvis du også går på en diæt med meget lavt kalorieindhold, hævder støttepersoner, kan hCG "nulstille din stofskifte", så du mister så meget som et pund om dagen uden at føle dig sulten eller svag.


Her er, hvad videnskaben siger: Enhver super-lav-cal diæt vil resultere i vægttab. De fleste undersøgelser har fundet, at hCG (står for humant chorionisk gonadotropin ) ikke har noget at gøre med det.

With water HCG.jpg


Hong Kong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd    For at give dig høj kvalitet, høj renhed HCG ( Human Chorionic Gonadotropin) Hvis du er interesseret i vores produkter, så kontakt os.

hcg_副本.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298