Stillet over for epidemien, hvordan skal vi beskytte os selv?

- Apr 17, 2020-

Stillet over for epidemiens alvorlige situation er det første, vi skal gøre, at stoppe unødig panik. På dette tidspunkt er tillid vigtigere end guld. Hvad vi kan gøre, er at beskytte os selv og beskytte vores familie.

Så hvordan gør vi personlig beskyttelse?

Minimer unødvendige udflugtsaktiviteter, og gå ikke ud, kom ikke til døren, ikke part. Ud over særlige behov anbefales det, at hver husstand udpeger et familiemedlem til at købe levende materialer ud hver anden dag.

Prøv at undgå at gå til steder med tætte skarer og dårlig luftcirkulation. Når du skal gå, skal du sørge for at bære en effektiv beskyttende maske.

Efter at have rørt det offentlige miljø eller offentlige goder, bruge sæbe eller hånd desinfektionsmiddel til at gnide og vaske i en syv-trins hånd-vask metode, og skyl med rindende vand. Hvis der ikke er håndvask faciliteter, kan du bruge 70% til 80% alkohol hånd gnide (no-clean hånd desinfektionsmiddel) til at rense dine hænder.

For at holde det lukkede miljø rent, anbefales det at ventilere tre gange om dagen i ca. 30 minutter hver gang for at forhindre kulilteforgiftning og samtidig holde varmen.

Prøv at bruge spray desinfektion udstyr til at desinficere din butik hver dag. Opbevar butikken ventileret og ren.

11

Hvis du har brug for at købe forskellige typerMaskeri store mængder, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktoplysninger

Mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590