Hvordan er træningsmuskler mest effektiv?

- Nov 08, 2019-

Hvordan man træner magemuskler er mange træningsmetoder. Selvfølgelig er træningseffekten af ​​hver metode også god. Nogle mennesker ved imidlertid ikke, hvilke metoder til at udøve magemuskler. Hvad er træningsmetoderne? Jeg tror, ​​der er nogle mennesker. Stadig. Så hvordan fungerer muskeløvelse mest effektivt? Lad os tage et kig på, hvordan du træner!

Læne sig tilbage

Den mest klassiske abdominalmuskeltræning, dens vigtigste rolle i øvre mave; hænderne er placeret på bagsiden af ​​hjernen under træning, bevægelsen kan ikke hjælpe kroppen med at bøje nakken under træningen, i alt 3 grupper, hver gruppe 10 til 12 gange En 30-sekunders pause er tilladt mellem hver gruppe.

Løft benet

Rygbenet løfter sig på nederste del af maven og nedre del af ryggen. For begyndere eller dem med svag taljestyrke er det muligt at bøje benene for at gøre dette for at reducere vanskeligheden; det er værd at bemærke, at når benene er nederste, skal du berøre jorden. Der kræves i alt 3 grupper på 10 til 12 gange, og en hvileperiode på 30 sekunder er tilladt mellem hver gruppe.

25


Hong Kong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd , Hvis du har brug for steroider med høj renhed, skal du kontakte mig.

QQ图片20170315140316.jpg


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298