Hvordan til at bedømme ægtheden af Clenbuterol Hydrochlorid?

- Aug 28, 2020-

Hvordan til at bedømme ægtheden af Clenbuterol hydrochlorid?

Før, en kunde gav os feedback, at de har været på udkig efter ægte Clenbuterol. Nu er der mange falske Clenbuterol på markedet, og priserne er ujævne, forårsager kunder til ikke at finde den virkelige Clenbuterol korrekt.

Nu har vi sorteret ud af metoderne til, hvordan man identificerer:

1. Advarsel om Clenbuterol hydrochlorid:

Som mange mennesker bemærkede, Du bør ikke tage Člen i mere end 2 uger i træk. Dette skyldes, at receptorerne har brug for tid til at nulstille og Člen vil ikke være effektiv, hvis du ikke tager en pause, og der er ingen garanti for dine receptorer nogensinde vil være den samme.


2.Yderligere instruktioner om Clenbuterol hydrochlorid:


På markedet, der er masser af falske Člen, som er Salbutamol normalt. Hvis du har legit Clenbuterol du nødt til at tage din temperatur. Før du starter en Člen cyklus, tage din temperatur om morgenen og derefter mens du er på Člen tage det igen.

Hvis det er den ægte vare, vil du se en lille stigning i kropstemperaturen. Du bør også opleve håndrystelser og meget hurtig hjerterytme. Nogle af jer vil ikke opleve disse virkninger på lave doser, så op dosis og se hvad der sker. Hvis ingen af disse ting sker, selvom du er på doser på 80-100mcg, så selvfølgelig fik du slå.

Clenbuterol_副本.jpgclenbuterol.jpg

Hvis du køber ægte Clenbuterolråt pulver og faner ,Kontakt os venligst.

Kontaktoplysninger:

Virksomhedspostkasse:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-1819138529