Hvordan modtager jeg besøgende kunder?

- Nov 24, 2017-

Alle lægger generelt stor vægt på udenlandske kunders besøg. Faktisk er modtagelsen også meget dygtig. Mere opmærksomhed på detaljer vil efterlade et meget godt indtryk på gæsterne i fremtiden for at tilføje mere end et vellykket greb om samarbejde.

2465934.jpg

Lad os først tale om den generelle modtagelse:

Når gæster kommer til virksomheden, tager vi ham med til konferencelokalet eller siddepladser inde i hallen, og ønsker måske at spørge: Kan jeg bringe dig noget at drikke? (Vil du drikke noget?) Eller bare: kaffe eller te? (Kaffe eller te?) Generelt er mange af vores gæster travlt med deres tidsplaner i Kina, de har en forhastet morgenmad, og nogle restauranter har ikke kaffe om morgenen, hvilket er meget svært for dem. (Så meget som vi kommer på arbejde uden at børste tænderne om morgenen) Hvis du kan få en kop kaffe, før du formelt taler om forretning, hjælper det ikke kun dig med at opdatere, men de vil føle sig meget glade. Selvfølgelig er det ikke mange udlændinge der kan lide instant kaffe, ligesom vi ikke er mange teelskere. Hvis det er vand, er mineralvand på flaske det bedste. (Udlændinge går ind for sundhed, der er stærkere end os)

201191916314930855.jpgHong Kong Rongxin Biotech Co., Ltd.     ville give dig steroidprodukter i høj kvalitet, hurtig forsendelse og de bedste tjenester.

Når du er fitness, er kravene fra Testosterone Enanthate Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol)   Er mere end almindelige.

Hvis du har brug for   jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh eller andet mærke hgh, velkommen til forespørgsel fra mit firma.

Trenbolone Enanthate_.jpgKigtropin.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944