Maj 1 Feriemeddelelse Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg går ud under en epidemi?

- Apr 30, 2020-


Arbejdsdag ferie varsel:


1. maj - Maj 5 i alt fem dages ferie. Må 6 arbejde normalt.

image

Kan 1 ferie komme, kan folk rejse? Hvilke problemer skal bemærkes, når du rejser? Feng Luzhao, en forsker ved det kinesiske center for sygdomskontrol og -forebyggelse, sagde på pressekonferencen for den fælles forsvars- og kontrolmekanisme i statsrådet den 23 rd, at for de fleste områder, hvor der ikke er nogen nylige sager, rejse Det er mere sikkert, men du skal være opmærksom, og det anbefales ikke at rejse til højrisikogrupper som ældre, patienter med kroniske sygdomme og gravide kvinder.


GG quot; For rejsende skal være opmærksomme på forebyggelse, anbefales det at rejse i nærheden af ​​den forkerte top, forsøge at undgå populære attraktioner eller spidsbelastning af seværdigheder og undgå at udføre nogle underholdningsprojekter i trange rum.


Hvad angår spiseproblemet foreslog Feng Luzhao, at antallet af måltider skulle reduceres så meget som muligt, når man tager transporten. Take-out mad er det første valg til naturskønne pletter. Hvis du har brug for at spise i restauranten, anbefales det at sidde på samme tid eller spise på samme side.

For din egen sikkerhed og andres sikkerhed. Brug en maske, når du går ud.

Kontakt mig venligst, hvis du har spørgsmål i løbet af vores ferie.

Hvis du har brug forsteroider, hgh, peptidprodukter, er du velkommen til at kontakte mig.


QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse:sell@rongxinbio.com

skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298