Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) Corporate Culture

- Jul 21, 2017-

1. (Socialt ansvar)

Vi går ind for virksomhedens sociale ansvar, bidrager til udvikling af virksomheder til at bidrage til samfundet, at fremme sociale fremskridt og miljøforbedringer; Vi respekterede individets følelse af samfundsansvar, opfordre medarbejderne til at bidrage til samfundet og håber, at medarbejderne bliver et godt eksempel på borgerne.

2. (kunde først)

Vi er meget bekymrede over hver enkelt kundes behov, gennem teknologisk innovation og kvalitetstjenester fortsætter med at overstige kundernes forventninger, for at bringe kunderne fortsat værdi; "Kundesucces, vi lykkes" er vores evige forfølgelse!

3. (Visionary)

Vi er visionære, forbliver opsigtsvækkende og konstant etablerer højere mål, imødekommer udfordringerne og opnår ideen.

4. (Integritet og engagement)

Vær opmærksom på engagement, hold sit løfte Dette er hjørnestenen i en forretningsudvikling.

Vi overholder fairness, ærlighed og troværdige professionelle tro på vores kunder og partnere; Vi skaber en loyal, ærlig, lige, åben og pragmatisk arbejdsstil for vores medarbejdere.

5. (positiv holdning)

Vi har tillid, mod og lidenskab til at møde udfordringen med en positiv holdning til livet for at overvinde vanskeligheder; Banebrydende, initiativrig, forenet, kæmper, forfølgelsen af succes og fast overbevisning for at opmuntre os til altid at gå videre!

6. (Pride)

Masanori sundhed, til perfektion, vi gør alt for hvert led, stræber efter perfektion, målet om den høje, konstant ud over at skabe værdi, forfølgelsen af selvrealisering og højeste ære.

ini.jpg

680692732_859522935.jpg

Kontakt information

Virksomhedspostkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944