Rongxin Bio-Tech Co., Ltd (HK) Virksomhedsprofil

- May 12, 2017-

Vores historie

Rongxin Bio-tech co., Ltd har fokuseret på topkvalitet af steriodhormoner og API'er. Vi er producent, der har specialiseret sig i steroidhormoner i flere år i Kina. Nu sælges vores produkter over hele verden, alle kunder kan lide kvaliteten af ​​vores produkter.

Vores fabrik:

Etableret i 2009 startede Hongkong RongXin Bio-Tech Co., Ltd med kun en mission: at bringe de kemisk reneste anabole steroider rå pulver, human væksthormon, human vækstpeptider og API'er til verden.

 

Vores produkter har haft en betydelig global vækst gennem de seneste adskillige år ved strategisk tilslutning til veletablerede distributører i hele Asien og ud over det.

 

Med globalt hovedkvarter med base i Hong Kong, er vi forpligtet til at levere farmaceutiske kvalitetsprodukter i top kvalitet, der er blevet synonyme med vores brand og omdømme. Vi fokuserer kontinuerligt på at forbedre både standarden på vores produkt og vores forretning.


Vores produkter fremstilles i vores nuværende anlæg til god produktion (GMP) for at sikre optimal kvalitet. Rongxin bioteknologi overholder også ISO 9001-forskrifter for at sikre, at alle aspekter af vores aktiviteter overholder de højeste kvalitetsstandarder.

QQ图片20170512114157.jpg

Vores produkt

Rongxin bioteknologiske co., Ltd-produkter inkluderer følgende:

1, steroidhormoner, såsom testosteron-serieprodukter, steroider i Boldenone-serien, steroider i Nandrolone-serien, steroider i Trenbolon-serien og så videre.
2, humant væksthormon og peptidhormon.
3, API'er og mellemprodukter af steroidhormoner.
4API'er og mellemprodukter.
5, Bodybuilding Fat Burning Hormones
6, kræftbehandling anti østrogen steroider hormon rå pulver

Alle vores produkterKontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18220537895Hvis du er tilfreds med vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin produkter til salg være det bedste valg for dig. Vær fri til at købe eller engros hot salgsprodukter fra os.