Så mange år at sikre, at vores virksomheds produktkvalitet?

- Jul 28, 2017-

(1) For det første, fra små ting at starte, gør detaljerne, tag fat i kvaliteten. I produktionsprocessen af proceskrav og kvalitetsstandarder strengt strengt håndhæve produktionen af kvalitetsstyringskoncepter og etablere en produktionsstyring, der er uafhængig af kvalitetssikringssystemet.

(2) For det andet har hvert link detaljerede kvalitetsstyringsstandarder. Fra produktdesign, processtrøm til værkets produktion, og derefter til transport og salg, har udviklet en detaljeret styrbar styringsstandard.

369202.jpg

(3) For det tredje er kunden den bedste kvalitetsforbedring. Kunder er brugerne af produktet, produktets kvalitet mest sagt, i lyset af kundefeedback, gennemfører vi aktivt efterforskning og berigtigelse, hvilket ikke kun forbedrer kundetilfredshed og loyalitet, men også gennem en anden forbedring. Virksomheden er Bevæger sig i den rigtige retning.

(4) Kvalitetsstyring er ikke det evige svar, kun det evige problem, kvalitetsstyring er at fortsætte med at løse problemet i processen med gradvist standardiseret. "Pleje til folket, intentioner hjem" er kernekonceptet for Fuxiang Wood, fordi med det store antal forbrugere Thanksgiving og tillid, virksomheder kan blive mere og mere konkurrencedygtige i dagens stadig vedligeholdt en hurtig udvikling momentum.

Produktpositionering til produktet i fremtiden potentielle kunder i sindet af lokationen. Fokus ligger på potentielle kunders fremtid under personalets visdom, i dette øjemed fra produktegenskaber, emballage, tjenester og andre aspekter af forskning og tager hensyn til konkurrenternes situation.

Placering og implementering af produktpositionering til markedspositionering som grundlag, underlagt markedsplaceringsvejledning, men mere populær end markedspositionering. Specielt er at målrette kundens mening for produktet at skabe en bestemt funktion, givet et bestemt billede for at imødekomme kundernes og præferencernes behov.

930318020_1661268939.jpg

På det nuværende marked er der mange mennesker på produktpositionering og markedsstilling ulovlig, at de to er det samme koncept. Faktisk er der nogle forskelle mellem de to, specifikt målmarkedspositioneringen (benævnt markedspositionering ), Henviser til virksomheden til målkonsumenten eller målmarkedet for forbrugermarkedet Og produktplacering henvises til virksomheden til, hvilken slags produkter der skal opfylde målkundernes eller målgruppernes efterspørgsel efter forbrugerne. I teorien bør vi først markedsføre og derefter kun produktplacering. Produktplacering er valget af målmarkedet og kombinationen af virksomhedsprodukter, det vil sige markedspositionering af virksomhed, produkt af arbejdet.


ini.jpg

Kontakt information

Virksomhedspostkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944