Stop levering inden for en uge.

- Jan 25, 2021-

vigtig besked:

På grund af ankomsten af ​​det kinesiske nytår har vi en to-ugers ferie, hvilket resulterer i ude af stand til at arrangere levering. Vi har stadig en uge til at sende varerne inden ferien.

Ifølge speditørfirmaet&# 39's meddelelse stopper logistiktransport transporten i slutningen af ​​januar og planlægger at genoptage transporten i slutningen af ​​februar. Det er muligvis ikke muligt at arrangere levering i en måned. Hvis du har en købsplan i slutningen af ​​januar eller begyndelsen af ​​februar, foreslår vi, at du kan arrangere ordren nu, og efter betaling så hurtigt som muligt, arrangerer vi leveringen for dig inden forårsfestivalen. Dette vil ikke forsinke din virksomhedog kundens livscyklus.

Nogle kunder kan muligvis ikke tilmelde sig pakker til tiden på grund af national epidemikontrol og kontrol, hvilket resulterer i for lang leveringstid. Derfor anbefaler vi, at kunderne køber på forhånd og reserverer noget tid til modtagelse.

På grund af indvirkningen af ​​epidemien i år, mange kunder' virksomheder er blevet stærkt påvirket. Vi forstår også kundernes vanskeligheder, så hvis du har behov, så lad os det vide. Vi er villige til at give dig gode priser og tjenester.

initpintu_

Hvis du har brug for at købe hgh,steroidpulver., kontakt os venligst:

Kontakt information:
Enterprise-postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298