Thanksgiving dag

- Nov 23, 2018-

Thanksgiving Day er en gammel festival skabt af det amerikanske folk og en festival med amerikanske familiesammenkomster. Der er ingen fast dato for Thanksgiving i begyndelsen, og den er midlertidigt besluttet af USA. Indtil 1863, da De Forenede Stater blev uafhængige, annoncerede præsident Lincoln Thanksgiving som en national høytid. I 1941 udpegede den amerikanske kongres officielt den fjerde torsdag i november hvert år som "Thanksgiving Day." Thanksgiving helligdage generelt fra torsdag til søndag.


I 1879 erklærede det canadiske parlament, at 6. november var en Thanksgiving og en national høytid. I de følgende år ændrede Thanksgiving-datoen flere gange indtil 31. januar 1957, hvor det canadiske parlament annoncerede den anden mandag i oktober hvert år til Thanksgiving.


Foruden USA, Canada, USA og Egypten har Grækenland og andre lande deres egen unikke Thanksgiving, men Det Forenede Kongerige, Frankrig og andre europæiske lande er isoleret fra Thanksgiving, og nogle lærde har foreslået etablering af "kinesisk" Thanksgiving Day "for at fremme traditionel kultur.

6977397_212953950286_2

Hong Kong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd hot-salg produkter har Testosteron Cypionate , Testoste rone Enanthate , Trenbolone Acetate , Trenbolone Enanthate , Sustanon 250 , Nandrolone Decanoate , Oxandrolone (anavar) , Boldenoe Cypionate , Drostanolone Propion spiste , Drostanolone Enanthate , Peptider og så videre. Hvis du er interesseret i vores produkter, så kontakt mig.


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944