Effekten af ​​epidemien på udenrigshandelsindustrien? Hvordan man reagerer?

- Mar 27, 2020-

Den nye coronavirus-epidemi udgør en stor udfordring for vores udenrigshandelsindustri. Hvordan man håndterer indvirkningen af ​​epidemien på udenrigshandel objektivt, rationelt og korrekt, tester enhver af os.


Den 31. januar offentliggør WHO en ny coronavirus-inficeret lungebetændelsesepidemi som en folkesundhedssituation af international bekymring. Meddelelsen påvirkede ikke udenlandske købers opfattelse af sourcing fra Kina. Meddelelsen havde ringe indflydelse på trafik og undersøgelser. Derfor, fra et makroperspektiv, er vi ikke nødt til at få panik.


Blandt oversøiske kunder, der har købt varer, er 6% af dem bekymrede for virussen i varerne, 35% af dem udtrykte deres vent-og-se, og 59% af dem udtrykte deres forståelse og tillid til os. Ifølge en dybdegående analyse har 6% af disse kunder visse egenskaber, enten har de talt meget ligetil eller uhøfligt, eller der er noget ubehageligt samarbejde eller bare begyndt at samarbejde.


Selvfølgelig skal vi også se visse vanskeligheder. Vi står over for en mangel på forsyninger. Fabrikken starter ikke. Efter projektets start, fordi produktionsopgaverne er fulde, forventes omkostningerne at stige, og der kan være tilfælde, hvor varerne muligvis ikke er tilgængelige. Og på grund af virkningerne af politikkerne vil den stå over for en forlænget toldklareringscyklus.


På grund af påvirkningen af ​​epidemien har vi forskellige problemer, men vi insisterer altid på at give kunderne tilfredsstillende produkter og tjenester. Så hvis du har behov, så kontakt os.

Steroidpulver , hgh , peptidprodukter fås på lager.

20

QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298