Hvad er fordelene ved regelmæssig træning for kroppen?

- Oct 18, 2019-

1. Fremme teenagers vækst og udvikling

Regelmæssig motion kan fremme vækst og udvikling af unge. Fordi under træning har skeletmusklene brug for meget blod, og disse blod indeholder meget ilt og næringsstoffer, og stofskiftet er kraftigt. På den anden side gnides brusk konstant under træning. Ekstrudering, cellerne fortsætter med at dele sig og fortsætte med at oserificere sig, så knoglerne gradvist bliver tykke og lange, så de mennesker, der insisterer på motion, er længere end de mennesker, der ikke elsker sport, og udviklingen af ​​lemmer er relativt godt- proportioneret.

2. Forsinkelse af aldring

Persistens i træning kan regulere nervesystemets funktion, fremskynde nerverefleksen, tvinge hjertet til at slå, øge blodproduktionen og øge muskelstyrken; og træner mere ilt, så træning kan udøve åndedrætsmusklerne og forsinke luftvejene. Aldring, samtidig med at det fremmer kroppens indre stofskifte og visceral funktion, hvilket effektivt forsinker aldring.


3. Forbedre evnen til at modstå kulde og varme

Der er et organ for regulering af kropstemperatur i den nedre del af den menneskelige thalamus, der kan afbalancere varmeproduktion og varmeafledning i kroppen afhængigt af ændringerne i ekstern varme og kulde. Overholdelse af træning kan øge følsomheden i reguleringscentret for kropstemperatur og justere kropstemperaturen hurtigere og mere præcist, hvilket forbedrer kroppens evne til at modstå kulde og varme. Langdistance løb, koldt vandbad, solbadning, svømning, skøjteløb, skiløb og andre sportsgrene er alle meget nyttige til at bekæmpe kulde og varme.


4. Bodybuilding

Når du træner, bevæger hele kroppens muskler sig. Gennem muskelændringerne kan den smukke kropsform formes. Under sammentrækningsprocessen ændrer musklerne sig fra kvantitativ til kvalitativ, en række ændringer forekommer, og musklerne gennemgår en række ændringer under sammentrækningsprocessen. Fortykning, hvor sukker, protein, mineralindhold gradvist steg, muskelvolumen øges, overfladebeskyttelse, mere fuld og kraftfuld.


5. Sygdomsforebyggelse og -behandling

Persistens i træning kan forbedre nervesystemets evne til at bekæmpe sygdom, forbedre funktionen af ​​indre organer såsom hjerte-lunger og endokrine, gøre metabolismen mere energisk, forbedre ernæringsstatus, forbedre kroppens hæmatopoietiske funktion og øge antallet af røde blodlegemer , hvide blodlegemer og antistoffer mod bakterier i blodet. Øget modstand mod forskellige sygdomme og infektionssygdomme.

35

Hong Kong Rongxin Bio-Tech Co., Ltd , Hvis du har brug for steroider med høj renhed, skal du kontakte mig.

QQ图片20170315140316.jpg


Kontakt information

Enterprise postkasse: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298