Hvad er fordelene ved sommer-fitness?

- May 31, 2019-

(1) regulering af blodtryk: træning og kondition har en god reguleringseffekt på blodtrykket, kan forbedre viskositeten af ​​fuldblod og plasma signifikant, ændre de autonome nerveres excitabilitet, øge permeabiliteten af ​​blodkar og spille en rolle i clearing blodårer. Undgå hjerte-kar-sygdom.


(2) Forbedr vejrtrækningen: Mennesker, der regelmæssigt deltager i fysisk træning, kan styrke amplituden af ​​membranens øvre og nedre bevægelse og øge det negative tryk i pleurahulen under inhalation, hvilket kan hjælpe med at forbedre den hjerte-lungecirkulation og øge den effektive ventilation af alveolerne. Gasudveksling er god.

318765-1409210R63782_副本


(3) Fremme stofskifte: Kroppens blodlipider inkluderer hovedsageligt kolesterol, triglycerider og phospholipider. Overdreven blodlipider kan nemt hærde arterierne i den menneskelige krop. Gennem træning kan det forbedre stoffernes stofskifte, reducere kolesterol og triglycerider og have en positiv betydning i forebyggelsen og behandlingen af ​​arteriosklerose. På samme tid kan sundhedsøvelsen også forbedre niveauet af hormoner i kroppen, spille en rolle i at forsinke fysiologisk aldring og reducere patologiske ændringer.


(4) Stimulerende nerver: Folk, der ofte træner, kan producere en dydig cirkel, det vil sige, jo bedre kroppen er, jo bedre er kroppen, jo mere elsker de at træne.


(5) Forbedring af menneskets immunitet: Nyere klinisk praksis har vist, at træning kan forbedre de fysiologiske virkninger af humant immunglobulin, lymfocytter og komplement, og derved forbedre kroppens immunitet, forbedre fysisk kondition og forlænge livet. Gennem træning kan det også forårsage, at kroppen producerer interferon. Interferon er et potent fysiologisk antiviralt stof, der har anti-tumor, infektionsbekæmpelse og immunmodulerende virkning.

25

Hvis du har brug for steroider , hgh, peptidprodukter , er du velkommen til at kontakte mig.


QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298