Hvad skal du være opmærksom på i sommerens fitness?

- Jul 12, 2019-

Det er nødvendigt at tage nogle forholdsregler under sommerøvelsen, fordi det er nødvendigt at tilpasse sig det mere fugtige og fugtige klima denne sæson, og den gennemsnitlige person har brug for 1-2 uger. Her er nogle sikkerhedsforanstaltninger, der skal bemærkes i sommersporten:

2015010815233623fd2

1. Vær opmærksom på at fugtige kroppen. Træning i varmt, varmt vejr, du kan let miste 1 liter vand i timen, så drik nok vand før, under og efter træning.

Undgå at træne i perioder med høj temperatur. Meget varmt og fugtigt vejr er ikke befordrende for, at vores krop sveder og afkøles.


2, prøv at gå. Vandring i USA er en meget populær form for fitness, og der er kun brug for et par bløde, behagelige, godt passende sneakers. Det kan også være et behov for at gå.


3. Glem ikke solcremen. Påfør solcreme mindst 30 minutter før udendørs træning. Solbriller kan også blokere UV-stråler og forhindre øjenskade. Eksponering for direkte sollys eller indirekte eksponering for sollys i mange år kan også øge din risiko for hudkræft.


4. Bær frisk og åndbar tøj. At bære løst tøj hjælper luften med at cirkulere i din krop og miljøet. På samme tid reflekterer lyse tøj sollys, mens mørke tøj optager varme. Naturfiberstoffer som bomuld og linned er let at absorbere sved, mens maskestoffer af kemiske fiberstoffer er let at svedde.


Hvis du har brug for steroider , hgh, peptidprodukter , er du velkommen til at kontakte mig.

32


QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298