Hvad er den korrekte konditionssekvens for gymnastiksalen?

- Aug 16, 2019-

Veryone ved, at vi har en masse opmærksomhed, når vi er i gymnastiksalen, såsom fitness-sekvensen, og den korrekte rækkefølge af fitness er meget vigtig, fordi den rigtige rækkefølge er gavnlig for mennesker, så er den rigtige rækkefølge af fitness-fitness, jeg tror, ​​at der stadig er mange, der kender. Så hvad er den korrekte konditionssekvens til gymnastiksalen? Gør det ikke forkert.

1. Opvarmning er forudsætningen

Når vi taler om den korrekte konditionssekvens i gymnastiksalen, er det et meget nødvendigt trin at varme op inden træning. Opvarmningsøvelse kan gradvist tilpasse kroppen til træningstilstanden og undgå ulykker såsom kramper eller forstuvninger under træningen. Det anbefales, at du starter med en 10-timers opvarmningsøvelse med et aerobt fitnessudstyr eller en jogger i 15 minutter, hvilket er meget godt.


2. Styrkeøvelser foregår

For dem, der har brug for at få muskler eller tabe sig, er de nødt til at træne styrke efter opvarmningen. De kan bruge deres eget daglige træningsudstyr til at fokusere på 30 ~ 45 minutters styrketræning på en bestemt muskel i kroppen. Det kan spille en rolle i vægttab og muskelvækst og kan være effektiv i tilfælde af stærk målretning.


3. Strækning og afslapning

I den korrekte fitness-sekvens på gymnastiksalen er strækning og afslapning et nødvendigt trin efter træning. Efter at have udført målrettet styrketræning har træneren også brug for aerob træningsudstyr i 10 ~ 15 minutters aerob træning. Afslapning af dine muskler kan forhindre problemer såsom muskelsårhed bagefter.

For at have bedre muskelstyrke anbefaler vi, at du kan kombinere rentropin hgh og testosteron injektioner.

SUSTANON 250

rentropinQQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298