Hvad er epidemiens indvirkning på udenrigshandelen?

- Nov 20, 2020-

Med vinterens ankomst er epidemien i mange europæiske lande steget igen, og antallet af nye tilfælde er steget kraftigt hver dag. Så hvad er epidemiens indvirkning på udenrigshandelen?

Den nye coronavirus epidemi har givet en masse udfordringer for vores udenrigshandel industri. Hvordan man skal håndtere epidemiens indvirkning på udenrigshandelen objektivt, rationelt og korrekt, er en test for os alle i udenrigshandelen.


januar vil WHO erklære lungebetændelse udbruddet af den nye coronavirus infektion som en folkesundhed nødsituation af international bekymring. At dømme ud fra de ikke-SEM trafik-og undersøgelsesdata, udenlandsk trafik og undersøgelse data fra Made-in-China.com fra januar 1 til februar 4, 2020, samt de 117 stikprøvedata af udenrigshandelsvirksomheder indsamlet i den foregående periode, denne meddelelse ikke Det har ikke påvirket udenlandske købere opfattelse af køb fra Kina, og virkningen af denne meddelelse på trafik og undersøgelser er minimal. Fra et makroperspektiv behøver du derfor ikke at gå i panik.


35

Uanset hvad, har vi arbejdet og betjene kunderne let.

Kontakt mig venligst, hvis du har en ny ordre.


Virksomhed mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298