Hvilke problemer skal du være opmærksom på i sommerens fitness?

- May 24, 2019-

Mange mennesker kan ikke lide sommersport. På grund af den stigende temperatur vil de opleve træthed, åndenød og svimmelhed under træningen. Eksperter siger, at sådanne symptomer ofte forekommer ikke på grund af temperatur, men på grund af træning, tid og endda fysisk form.


Når temperaturen stiger, den samme træningsintensitet, vil folks hjerteslag være hurtigere. Når folk er vant til værelser med aircondition og er vant til at bruge biler, er svedkirtlerne, huden og hjertet mindre tolerante over for varme. Sådanne mennesker er nødt til at styrke deres træning for at øge deres tolerance over for varme.

263915-140I0152514

Tidspunktet for træning er også meget specielt. Mange mennesker vælger morgenøvelser. Faktisk er koncentrationen af ​​kuldioxid i luften høj om morgenen, og det er vanskeligt at indånde nok ilt. Derudover, efter nattesøvn, er menneskets krops blodviskositet relativt stor om morgenen, strømmen er ikke glat sammen med dagens varme, vandet i kroppen fordamper mere, og morgenøvelsen er for tidligt , hvilket let fører til hjerte-kar-sygdom. Der er mange skadelige stoffer som nitrogenoxider og bly i luften nær jorden. Når du træner tidligt, inhalerer du mere skadelige stoffer, når du træner dybt. Hvis du fortsætter i lang tid, vil du opleve træthed, åndenød, svimmelhed og betændelse i luftrøret og halsen.


Derfor kan sommeren starte fra en træning med lille intensitet og akkumulere forskellige "små sportsgrene" hver dag, såsom svømning, spille tennis, badminton, løb, hurtig gåtur osv., Disse engangsforbrug af mindre fysisk kondition, lavt teknisk krav, lavtidskrav. Det er også muligt at akkumulere sand i et tårn, der er egnet til sommer.

44724-12020Q1045597


Hvis du har brug for steroider , hgh, peptidprodukter , er du velkommen til at kontakte mig.


QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise postkasse : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298