Når epidemien er alvorlig, hvordan kan fremmede lande reagere på julen?

- Dec 25, 2020-

Epidemien fortsætter stadig. For at byde julen velkommen har de fleste lande og regioner yderligere styrket foranstaltninger til forebyggelse af epidemier, og nogle lande har også vedtaget humane og hensigtsmæssige lempelsespolitikker:

På grund af epidemiens opsving kræver den britiske regering i overensstemmelse med de nye regler for forebyggelse af epidemier, at folk i London og det sydøstlige England bliver hjemme, undtagen af nødvendige årsager såsom arbejde. folk er ikke tilladt at samles i juleferien og kan kun socialisere en-til-en i det fri. I områder, hvor niveauet for epidemisk forebyggelse i England ikke er blevet opgraderet til niveau 4, er op til 3 familiesammenkomster tilladt i julen. Jeg tror, at vi midt i modgang bedre kan forstå de dyrebare øjeblikke i denne indsamling. Borgmesteren i London Sadiq Khan sagde: "Dette er den hårdeste jul vores by har stået over for siden Anden Verdenskrig."

Dette års julebegivenhed er også ganske "epidemi". I et indkøbscenter i Brasilia, Brasilien, den rolle, Santa Claus interagerer med mennesker i "krystalkugle" for at reducere kontakten og reducere risikoen for infektion. Efter "lukningen af byen" i London, England, selv om der stadig er folk shopping til jul på markedet på Queen's Road i London, afstanden mellem mennesker er mere end 2 meter.

Ønsker alle en glædelig jul, trygt og sundt!

5EMO__3XLM{N70PZN`ZDK%O__

Alle vores produkter har rabat priser i juleperioden. Hvis du er interesseret i at købe hgh, bedes du kontakte os for steroid produkter.

Kontaktoplysninger:
Virksomhed mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298