99,5% Renhed Drostanolon Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bodybuilding Supplements Rå Steroidpulvere

Produkt detaljer
Produktnavn: Drostanolon Enanthate.
Molekylformel: C40H52O4
CAS-nr .: 472-61-145
Assay: 99%
Oprindelsessted: RongXin, Kina
Kvalitetsstandard: Virksomhedsstandard
Renhed: 99% pulver
Grad: Farmaceutisk Grad
Pakke: I foliepose eller tromle.
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
MOQ (Min ordre mængde): 10grams.
Fremstilling: RongXin
Chat nu

Produktdetaljer

99,5% Renhed Drostanolon Enanthate (Masteron) CAS472-61-145 Bodybuilding Supplements Rå Steroidpulvere


Produkt detaljer

Produktnavn : Drostanolon Enanthate.

Molekylformel : C40H52O4

CAS-nr .: 472-61-145

Assay: 99%

Oprindelsessted : RongXin, Kina

Kvalitetsstandard: Virksomhedsstandard

Alias: Drostanolon; Masteron enan, dragontanolon enanthate.

MW: 416,64

Renhed: 99% pulver

Grad: Farmaceutisk Grad

Pakke : I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ (Min ordre mængde) : 10grams.

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner. Nøgleord: bodybuilding, steroidhormon, råmaterialepulver.

k.jpg

Produkt beskrivelse

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) er et dihydrotestosteron (DHT) -baseret anabolsk steroid. Drostanolon er simpelthen DHT-hormonet strukturelt ændret. Ændringen foregår ved tilsætning af en methylgruppe ved carbonposition 2. Dette sikrer, at hormonet ikke lider metabolisk nedbrydning forårsaget af 3-hydroxysteroid dehydrogenase enzymet fundet i skeletmuskulaturen. Denne enkle strukturelle forandring gør hormonet langt mere anabole, og det giver os Drostanolon. Når hormonet er blevet oprettet, ændret fra DHT, er en ester derefter vedhæftet, og i dette tilfælde er den vedhæftede ester Enanthate. Enanthate er ikke et steroid eller et stof, men ikke mere end et timing-værktøj, der anvendes til et lægemiddel.


Som med Masteron Propionate er Masteron Enanthate velkendt for at være et af de eneste anabolske steroider, der bærer stærke antiøstrogeniske egenskaber. Dette anabolske steroid kan ikke øge østrogenniveauerne; Faktisk kan det faktisk reducere østrogen niveauer i kroppen. Det er derfor, at drostanolon var vellykket i brystkræftbehandling, da kombinationen af drostanolon og tamoxifen var meget almindelig i mange år. Bodybuilders byder på dette træk, fordi østrogen ofte er svært at kontrollere med mange steroider og lavere østrogenniveauer, hvilket ofte fører til et hårdere og mere defineret udseende under skærefasen.


Masteron Enanthate besidder nogle af de mest vildledende anabolske og androgeniske vurderinger af ethvert anabolsk steroid, men ikke næsten som vildledende somHalotestin og Anavar. Drostanolon har en bindende affinitet til androgenreceptoren, der er fem gange større thantestosteron, hvilket ikke kun giver et hårdere udseende, det kan også have en positiv indvirkning på fedt tab. Alle anabolske steroider kan bidrage til at forbedre metabolismen, men de med en stærk androgenbindende affinitet kan have indflydelse på direkte lipolyse.


Hvis du vil have god kvalitet af Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate), skal du vælge Rongxin Company.


Fordele ved Masteron-Enanthate (Pulver)

1, Fordelene ved Masteron-Enanthate kan stort set opsummeres i tre ord, magert og hårdt. For præstationsforstærkeren og uden for en brystkræftpatient vil det i høj grad kun være præstationsforstærkere af en bodybuilding-natur, der supplerer med Masteron i første omgang, da det er en fremragende fysiktransformerende steroid, men det er ikke et mirakel i en flaske. Selvom den har en temmelig mildt androgend rating, er historien, der fortæller, noget anderledes, da det vil hærde en helt ret anstændigt. Endvidere påvirker Masteron-Enanthate, som det er af naturen, den generelle metaboliske aktivitet ved direkte stimulerende lipolyse; Nej det er ikke det eneste steroid, der giver sådanne fordele, eller det er det stærkeste, men det er i høj grad de egenskaber.


2, da Masteron-Enanthate virkelig kun tjener formålet at læne sig ud og hærde, vil du generelt kun se steroidet, der anvendes i den konkurrencemæssige bodybuilding verden og af dem med en præstationsfremmende karakter, som kun gør det for at se og føle sig bedre; Gym rotten. Du vil ikke finde en masse Masteron der bliver brugt i den udførende atletiske verden; Der er ikke meget formål for fodbold- eller baseballspilleren eller nogen anden på feltet atlet; Sikkert, nogle af dem kan dabble med Masteron, men de fleste vil vælge andre anabolikere, der tjener deres formål. Men for bodybuilderen kan denne anabolske steroid være forskellen mellem første og anden plads i et show; Når alt kommer til alt, mens der er mange faktorer at være en succesfuld bodybuilder på scenen hårdhed og ultimative leanness er to af de primære bekymringer. I sidste ende dette er en af de få anabolske androgen steroider vi kan næsten passende mærke en ren bodybuilding steroid. --- Fra RongXin Company.


Rongxin Bio-Tech selskabets konkurrencefordel for dig:

付款 .png


Hvordan fortsætter du med dine ordrer?

流程 .png

Pakke og opbevaring


bzt.jpg

Vores certifikater

QQ 图片 20170315140316.jpg

Vores fabrik

i 哦 .jpg-

Kontakt information

Erhvervspostkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18729210590

Hvis du er tilfreds med vores 99,5% renhed drostanolon enanthate (masteron) cas472-61-145 bodybuilding supplerer rå steroid pulvere, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal de højkvalitets somatropinprodukter til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de varme salgsprodukter fra os.

Undersøgelse