Testosteron CAS58-22-0

Navn: Testosteron base.
CAS-nr.: 58-22-0
Molekylær formel: C19H28O2
Molekylvægt: 288,43
Renhed: ≥99%
Tegn: Hvidt pulver, uopløseligt i vand og opløseligt i alkohol.
Pris: Fabrikspris.
Leveringstid:Dagen efter betalingen.
Levering evne: Nok Lager
Udseende:Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Testosteron CAS58-22-0

Produktoplysninger:

Navn: Testosteron base.

CAS-nr.: 58-22-0

Molekylær formel: C19H28O2
Molekylvægt: 288,43
Renhed: ≥99%
Tegn: Hvidt pulver, uopløseligt i vand og opløseligt i alkohol.
Pris: Fabrikspris.
Emballage detaljer: Pakning i henhold til arrangementet af kundeordrer.
Betaling: T/T; Western Union; Penge Gram; Bankoverførsel.

Leveringstid:Dagen efter betalingen.
Levering evne: Nok Lager

Kvalitet : Farmaceutisk kvalitet

Udseende:Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ(Min ordreantal):10grams.

Fremstilling:RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.Produktbeskrivelse:

Programmer:

Testosteroner et steroid hormon fra androgen gruppen og findes hos mennesker og andre hvirveldyr. Hos mennesker og andre pattedyr udskilles testosteron primært af testiklerne hos mænd og i mindre grad hunnens æggestokke. Små mængder er også udskilles af binyrerne. Det er den vigtigste mandlige kønshormon og en anabolsk steroid.

Generelt, androgener fremme proteinsyntese og vækst af disse væv med androgenreceptorer. Testosteron effekter kan klassificeres som virilizing og anabolske, selvom sondringen er noget kunstig, som mange af virkningerne kan betragtes som begge dele.

Produktbeskrivelse:

Testosterontilhører en klasse af hormoner kendt som androgener; faktisk er dette den primære androgen hormon. En meget kraftfuld hormon i sig selv, testosteron er i høj grad ansvarlig for testikel-og prostata udvikling, samt udviklingen af muskelvæv, knogletæthed og styrke. Ud over disse grundlæggende funktioner, testosteron er by-in-large bydende nødvendigt for vores generelle generelle sundhed og velvære; lave niveauer af testosteron kan ikke kun negativt påvirke muskel-og knoglestyrke, men kan have en negativ indvirkning på vores sindstilstand.

Mens et medlem af androgen klasse af steroide hormoner, testosteron er også meget anabolske. Som både androgen og anabolske, ligesom alle steroide hormoner testosteron er afledt af kolesterol og er i vid udstrækning reguleret med hensyn til produktion af luteiniserende hormoner (LH) og follikel stimulerende hormoner (FSH). At være reguleret af LH og FSH, for at disse hormoner, der skal frigives hypofysen skal først stimuleres for at opnå dette formål; når opnået og LH og FSH er frigivet, testikelstimulering opnås derved forårsager produktion af testosteron. Som du nemt kan se, så vigtigt som testiklerne er i testosteronproduktion, hypofysen er af lige betydning; uden tilstrækkelig hypofyse funktion naturlige testosteronproduktion kan ikke forekomme.


Testosteron steriods herunder testosteron propionat, testosteron cypionate, TPP .... og så mange produkter. Hvor er testosteron steroid til salg? Hongkong Rongxin Bio-Tech Co, Ltd ville levere dig god kvalitet af rå testosteron pulvere, også vi ville levere dig engros testosteron pris, fordi vi er den professionelle testosteron fabrik suppier.


testosterone base 35Rongxin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel til dig

付款.png


Fitness Tips ~~


Spinning er en af de mest populære sportsgrene i gymnastiksalen!

Det største træk ved en spinning cykel er, at du føler, at du kan frigive den energi, der har været gemt i lang tid, hvilket resulterer i en følelse af realisering. Ikke alene kan reducere fedt, men også forbedre hjerte og lungefunktion.

Men mange mennesker vil falde i nogle misforståelser, når de laver en spinning øvelse! Især piger!

Følelse af cykling praksis to misforståelser

Misforståelse 1: Vil ridning en cykel blive en elefant ben?

Du kan gå til spinning cykel trænere, der har mange års træningserfaring. Deres robuste form vil fortælle dig, at du ikke behøver at bekymre dig om spinning cykler for at gøre dig til en "stor Mac".

Mange piger er især bekymrede for, at cykling aerobic vil fortykke deres ben. Faktisk er en sådan frygt faktisk unødvendig. Kontinuerlig høj frekvens og lav styrke ridning er umuligt at nå det rige, der gør dine ben tykkere!

Ikke alle sportsgrene vil gøre dig muskuløs! Bodybuilder får sådanne muskler efter hård træning!


For det første, hvorfor tror du, at cykelbenene bliver tykkere? Fordi du er blevet snydt!

1. En illusion, bare en illusion

Nogle mennesker føler, at deres ben er meget trætte, når de cykler. Hvis de føler sig stramme, de tror, at benene er "lange og tykke". Faktisk er dette bare en illusion, bare en illusion.

Mange piger tror, hvorfor de kommer til at ride deres cykler og har tykke ben. Jeg fortæller dig, at det er bare, at benene er overbelastet efter træning, hvilket får musklerne til at svulme op og straks reducerer til den oprindelige tilstand den næste dag. I det væsentlige er musklerne næsten ikke-vækst (eller en meget lille mængde af vækst ...). Det anbefales, at du registrerer dine egne omkredsdata. Målebåndet vil ikke lyve!

2, styrken er forkert, aerob motion er ikke lang muskel!

Høj intensitet og intens anaerob motion kan forårsage benene til at vokse muskler, som er resultatet af tykke ben. Den aerobe øvelse forbruger sukker, fedt og aminosyrer i kroppen, hvilket kun reducerer overskydende fedt. Sprinterens kalve er meget robuste. Maratonløberne er meget tynde. Fordi de fleste af dem er aerob motion.

Muskel er ikke så længe du ønsker, du kan vokse længe (piger er født med mindre mandlige hormoner). 99% af pigerne tror, at de vokser muskler, de er faktisk fedt. Drenge går til gymnastik bliver nødt til at arbejde hårdt for halvandet år for at se resultaterne!

Vær opmærksom på cykling tid og hastighed. Langsom aerob motion

Metoden til at undgå fortykkelse af benene bør vedtage lav intensitet cykling under aerob motion (undgå eksplosive sprint ridning), karakteriseret ved lav intensitet, rytme og lang varighed. Vær opmærksom på tid og hastighed, når du kører på cykel. Generelt tager det mindst 30 minutter for aerob træning og ikke mere end en time. Hastigheden bør ikke være for hurtig, og pulsen bør styres inden for puls af aerob motion, men det bør ikke være for langsom, ellers vil det ikke være i stand til at udøve.

Aerob puls: (220 år) × (60%-80%).

Tværtimod: mange mennesker er blevet tyndere efter en periode med cykeltræning! Fordi deres samlede fedt procent er faldet! Delvist naturligt vil være en lille cirkel


Misforståelse 2: Er der mere sved, jo mere kan du tabe dig?

Faktisk, hvad der skal reduceres, er fedt, ikke fugt. Udledning af en masse sved er faktisk tab af kropsvand, og betyder ikke nødvendigvis, at kropsfedt forbruges i store mængder.

Svedtendens er den måde, kroppen regulerer kropstemperaturen! Selv om fedt nedbrydning vil producere nogle fugt, men ikke meget! Den vigtigste faktor, der bestemmer, hvor meget du sveder er temperaturen omkring dig! Om sommeren, stående stille, svedtendens, vaginal og svedtendens, men det betyder ikke, at du indtager en masse kalorier! Manglen på sved om vinteren fitness betyder ikke, at du ikke er på arbejde!


Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590
Hot Tags: Testosteron CAS58-22-0, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like