Boldenone Undecylenate 200mg

Boldenone Undecylenate 200mg

FED-200(Boldenone Undecylenate 200mg/ml)
Sammensætning Hver ml indeholder: Boldenone Undecylenate 200mg
Præsentation: 200mg/ml, 10 ml flerdosisglas
Fremstillet af: CentrinoLab
Chat nu

Produktdetaljer

Boldenone Undecylenate 200 mg/ml

Sammensætning Hver ml indeholder: Boldenone Undecylenate 200mg

Præsentation: 200mg/ml, 10 ml flerdosisglas

Opbevaring: Opbevares uden for børns rækkevidde. beskytte mod lys; opbevares ved stuetemperatur må ikke opbevares i køleskab eller fryses

Fremstillet af: CentrinoLab

BU

Produktbeskrivelse:

Veterinærinjicerbar steroid boldenone undecylenate. Specifikt er det et derivat af testosteron, som udviser stærke anabolske og moderat androgene egenskaber. Udviser en udtalt effekt på lean kropsvægt, appetit og generel disposition af musklen. Det viser også markant evne til at øge produktionen af røde blodlegemer (en effekt karakteristisk for alle anabolske/androgene steroider), uden tvivl en medvirkende faktor til den øgede energi og appetit niveauer. Det anses også af mange for at være en stærkere, lidt mere androgen Deca.


De bivirkninger forbundet med ligevægt er generelt milde. Tendensen til at udvikle en mærkbar mængde af væskeophobning med dette stof ville derfor være lidt højere end med Deca, men meget mindre end hvad man kunne forvente med en stærkere agent som testosteron. Mens man har en chance for at støde på væskeophobning, når du bruger dette stof er det ikke et fælles problem, når det tages på en moderat dosis niveau. Gynækomasti kan også blive en bekymring, men normalt kun blandt følsomme personer eller (igen) dem venturing høj i dosering. Tilføjelsen af Tamoxifen bør naturligvis gøre cyklussen mere tålelig. En anti-aromatize såsom Arimidex ville være stærkere muligheder, men sandsynligvis ikke er angivet med et mildt lægemiddel som sådan.


Det kan også producere forskellige androgene bivirkninger. Forekomster af fedtet hud, acne, øget aggression og hårtab er ligeledes alle mulige med dette stof, selv om vil typisk være relateret til brugen af højere doser. Kvinder i virkeligheden finde dette stof mere behageligt, virilization symptomer normalt uset, når det tages ved lave doser. Boldenone reducerer til en mere potent androgen (dihydroboldenone) via 5aplha reduktase enzym (som producerer DHT fra testosteron), men dens affinitet for denne interaktion i den menneskelige krop er lav til ikke-eksisterende. Vi kan derfor ikke overveje reduktase hæmmer Proscar at være til megen nytte med ligevægt, da det ville være at blokere, hvad der er bedst en ubetydelig vej af stofskiftet for steroid. Og selv om dette stof er relativt mild, Det kan stadig have en depressiv effekt på endogene testosteronniveauer. En kombination af HCG og Clomid/Tamoxifen kan ligeledes være nødvendig ved afslutningen af hver cyklus for at undgå, når du kører længe i varighed.


Vi kan skabe en række lægemiddelkombinationer med det afhængigt af det ønskede resultat. For masse, kan man ønsker at stable det med D-Bolic eller en injicerbar. Resultatet bør være en utrolig gevinst af muskel størrelse og styrke, uden den samme intensitet af bivirkninger, hvis du bruger androgen (ved en højere dosis) alene. Under en skæring fase, muskel hårdhed og tæthed kan forbedres betydeligt, når man kombinerer bolden 200 med en ikke-aromatizable steroid som Winstro 50 (stanozolol). For nogle dog, selv den lave ophobning af østrogen forbundet med dette stof er nok til at forvise sin anvendelse til bulking cykler kun.

tren 75_副本_副本


Hot Tags: Boldenone Undecylenate 200mg, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like