T3 Liothyronine Sodium 25mcg tabletter

T3 Liothyronine Sodium 25mcg tabletter

T3 liothyroninnatrium 25mcg tabletter
Sammensætning af hver tablet indeholder: T3 liothyroninnatrium 25mcg
Præsentation: lysegrøn 25mcg tabletter, 100 tabletflaske
Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn. beskytte mod lys opbevares et køligt, tørt sted
Chat nu

Produktdetaljer

T3 liothyroninnatrium 25mcg tabletter


Sammensæt hver tablet contains: T3 liothyroninnatrium 25mcg

Præsentation: lysegrøn 25mcg tabletter, 100 tabletflaske

Opbevaring: Opbevares utilgængeligt for børn. beskytte mod lys opbevares et køligt, tørt sted må ikke afkøles

t3


Produkt beskrivelse:


Triiodothyronin, også kendt som T3, er et skjoldbruskkirtelhormon, men ikke et anabolt steroid. Det påvirker næsten enhver fysiologisk proces i kroppen, herunder vækst og udvikling, stofskifte, kropstemperatur og puls.Det bruges medicinsk til behandling af tilfælde af skjoldbruskkirtelinsufficiens, fedme, visse metaboliske lidelser og træthed. Bodybuildere er især tiltrukket af dette stof for dets evne til at forbrænde kropsoverskydende fedt. Oftest anvendt under forberedelse af konkurrencen, kan man reducere mængden af ​​lagret fedt i høj grad uden at blive tvunget til at begrænse kalorierne alvorligt.

Produktion af T3 og dets prohormon thyroxin (T4) aktiveres af skjoldbruskkirtelstimulerende hormon (TSH), der frigøres fra hypofysen. T3 i kroppen er ansvarlig for at regulere optagelsen af ​​forskellige næringsstoffer i celler og ind i mitokondrierne celler for effektivt at blive brugt til produktion og forbrug af energi.Doseringer:

Der er 2 måder at dosere T3 på.

På den første måde er målet at opnå en løbende fordel i fedtreduktion eller at hjælpe med at opretholde en næsten personligt ideel kropssammensætning. I denne fremgangsmåde er T3-dosering meget lav, fortrinsvis 12,5 mcg / dag, men i nogle tilfælde så meget som 25 mcg / dag. I den nederste ende af dette interval viser skjoldbruskkirteltestning ikke nogen påviselig undertrykkelse, selv ved langvarig brug. I den højere ende ses moderat undertrykkelse undertiden, men resultaterne er bedre end når T3 ikke tages, og undertrykkelsen vender hurtigt, når T3-brugen ophører.

På den anden måde er målet at opnå en ganske betydelig stigning i fedtreduktion til de kendte omkostninger ved at inducere skjoldbruskkirtelundertrykkelse. Mest foretrukket er doseringen ca. 50 mcg / dag, men i nogle tilfælde kan den være så høj som 75 mcg / dag. Sådan brug er fortrinsvis ikke i gang, men kun i en begrænset periode, såsom 8-12 uger, selvom der ikke er nogen nøjagtig kravent for tidsramme.


t3 25mcg


Relaterede produkter

tabs


QQ图片20170315140316.jpg

Kontakt information:

Enterprise-postkasse:sell@rongxinbio.com

skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18789401944Hot Tags: t3 liothyroninnatrium 25mcg tabletter, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like