99% Fluoxymesteron(Halotestin) CAS76-43-7 Mest magtfulde mundtlige anabolske steroider Hormon Halo PulversAnaboliske steroid hormoner farmaceutiske råvarer

Produktnavn:Halotestin
CAS-nr:76-43-7
Einecs Nr.:200-961-8
MF:C20H29FO3
MW:336.44
Karakter:Hvidt krystallinsk pulver.
Min. Ordreantal:10grams.
Chat nu

Produktdetaljer

99% Fluoxymesteron(Halotestin) CAS76-43-7 Mest magtfulde mundtlige anabolske steroider Hormon Halo PulversAnaboliske steroid hormoner farmaceutiske råvarer

Produktoplysninger

Vigtigste produktoplysninger

Navn på produkter:Halotestin

Alias: Fluoxymesteron

CAS-nr.: 76-43-7

Einecs Nr.:200-961-8

Mf:C20H29FO3

Mw: 336.44

Karakter: Hvidt krystallinsk pulver.

Min. Ordreantal:10gram.

Anabolske aktivitet:1900% fra testosteron.

Androgen aktivitet:850% fra testosteron.

Fluoxymesterone - Certificering: GMP, ISO 9001, USP, BP

Grade:Farmaceutisk kvalitet

Pakke:I foliepose eller tromle.

Fremstilling:RongXin

Brug:Farmaceutisk materiale, Steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

Fluoxymesterone.jpg

Produktbeskrivelse

Fluoxymesteronerer en menneskeskabt form for testosteron, et naturligt forekommende kønshormon, der produceres i en mands testikler. Små mængder af testosteron er også produceret i en kvindes æggestokke og binyresystem. Fluoxymesteroner anvendes hos mænd og drenge til behandling af tilstande forårsaget af mangel på dette hormon, såsom forsinket pubertet eller andre hormonelle ubalancer.

Ligesom mange C-17 alpha alkylerede steroider, fluoxymesterone har dårlig binding til androgenreceptor.
Fluoxymesteron virker ved at binde sig til androgenreceptorer; dette får det til at interagere med de dele af cellen, der er involveret i fremstillingen af proteiner. Det kan forårsage en stigning i syntesen af nogle proteiner eller et fald i syntesen af andre. Disse proteiner har en række forskellige virkninger, herunder blokering af væksten af nogle typer af brystkræftceller, stimulerende celler, der forårsager mandlige seksuelle egenskaber, og stimulere produktionen af røde blodlegemer.
Da virkningerne af kastration i præmenopausale kvinder er langt bedre end de af androgen behandling, de mandlige hormoner har været ansat primært for kvinder i postmenopausale alder. Halotestin anvendes kun lejlighedsvis, fordi andre hormonbehandling medicin såsom tamoxifen og aromatase hæmmere er generelt mere effektive.


Fluoxymesteron---- Brug

Fluoxy er et halogeneret derivat af 17-alpha-me-thyltestos-terone. I modsætning til hvad man kunne forvente, dette stof har dårlig binding til Androgen Receptor (AR). Formentlig dens virkninger er stort set ikke-AR medieret. Det er dog en temmelig giftigt stof, og jeg anser det for at være et dårligt valg undtagen måske pre-contest for dem villige til at lide sin toksicitet, eller for udholdenhed atleter i ikke-testede konkurrencer.


Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Hvis du er tilfreds med vores 99% fluoxymesteron (halotestin) cas76-43-7 mest magtfulde mundtlige anabolske steroider hormon halo powdersanabolic steroid hormoner farmaceutiske råvarer, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros hot salg produkter fra os.

Hot Tags: 99% fluoxymesteron(halotestin) CAS76-43-7 mest magtfulde mundtlige anabolske steroider hormon halo powdersanabolic steroid hormoner farmaceutiske råvarer, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like