Fluoxymesteron (Halotestin) CAS76-43-7

Produktnavn:Halotestin
CAS-nr.:76-43-7
Einecs Nr.:200-961-8
MF:C20H29FO3
MW:336,44
Karakter:Hvidt krystallinsk pulver.
Min. Ordreantal:10grams.
Chat nu

Produktdetaljer

Oplysninger om produkt

Vigtigste produktoplysninger

Navn på produkter:Halotestin

Alias: Fluoxymesterone

CAS-nr.: 76-43-7

Einecs-nr.:200-961-8

Mf:C20H29FO3

Mw: 336.44

Karakter: Hvidt krystallinsk pulver.

Min. Ordreantal:10grams.

Anabolsk aktivitet:1900% fra testosteron.

Androgen aktivitet:850% fra testosteron.

Fluoxymesterone - Certificering: GMP, ISO 9001, USP, BP

Grade:Farmaceutisk kvalitet

Pakke:I foliepose eller tromle.

Fremstilling:RongXin

Brug:Farmaceutisk materiale, Steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.

Fluoxymesterone.jpg

Beskrivelse af produktet

Fluoxymesteronerer en menneskeskabt form for testosteron, et naturligt forekommende kønshormon, der produceres i en mands testikler. Små mængder af testosteron er også produceret i en kvindes æggestokke og binyresystem. Fluoxymesteroner bruges til mænd og drenge til behandling af tilstande forårsaget af mangel på dette hormon, såsom forsinket pubertet eller andre hormonelle ubalancer.

Ligesom mange C-17 alfa alkylaterede steroider, fluoxymesterone har dårlig binding til androgenreceptor.
Fluoxymesteron virker ved at knytte sig til androgenreceptorer; dette får det til at interagere med de dele af cellen, der er involveret i fremstillingen af proteiner. Det kan forårsage en stigning i syntesen af nogle proteiner eller et fald i syntesen af andre. Disse proteiner har en række virkninger, herunder at blokere væksten af nogle typer af brystkræftceller, stimulere celler, der forårsager mandlige seksuelle egenskaber, og stimulere produktionen af røde blodlegemer.
Da virkningerne af kastration hos præmenopausale kvinder er langt bedre end androgen behandling, de mandlige hormoner har været ansat primært til kvinder i postmenopausale alder. Halotestin bruges kun lejlighedsvis, fordi andre hormonbehandling medicin såsom tamoxifen og aromatase hæmmere er generelt mere effektive.


Fluoxymesteron---- Brug

Fluoxy er et halogent derivat af 17-alfa-me-thyltestos-terone. I modsætning til hvad man kunne forvente, dette stof har dårlig binding til Androgen Receptor (AR). Formentlig dens virkninger er stort set ikke-AR medieret. Det er dog en temmelig giftigt stof, og jeg anser det for at være et dårligt valg, undtagen måske pre-contest for dem, der er villige til at lide sin toksicitet, eller for udholdenhed atleter i ikke-testede konkurrencer.


Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590


Hot Tags: Fluoxymesterone (Halotestin) CAS76-43-7, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide