Testosteron isocaproat

Kemisk navn: Testosteron-isocaproat

Andet navn: Testostero; 3-oxoandrost-4-en-17-yl-4-methylpentanoat; (17 beta) -3-oxoandrost-4-en-17-yl 4-methylpentanoat; Testosteron isocaproat (Testostero); test isocaproat

CAS-nr .: 15262-86-9

Einecs nr: 239-307-1

MF: C25H38O3

MW: 386,57

Renhed: 98,0%

Udseende: hvidt krystallinsk pulver.
Chat nu

Produktdetaljer

Testosteron isocaproat

Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation:

Andet navn: Testostero; 3-oxoandrost-4-en-17-yl-4-methylpentanoat; (17 beta) -3-oxoandrost-4-en-17-yl 4-methylpentanoat; Testosteron isocaproat (Testostero); test isocaproat
CAS-nr .: 15262-86-9
Einecs nr: 239-307-1
MF: C25H38O3
MW: 386,57
Renhed: 98,0%
Udseende: hvidt krystallinsk pulver.

MOQ (min ordremængde): 10 gram.

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Udseende: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.Produkt beskrivelse

Testosteron isocaproat Cas15262-86-9findes ikke individuelt, men det er indeholdt i nogle andre lægemidler, såsom i Sustanon 250 og også i Omnadren, som er let tilgængelige på markedet. Testosteron-isocaproat er noget det samme som testosteron-caproat, men med et par undtagelser. Det har samme antal hydrogenatomer, carbonatomer, ilt og samme molekylvægt, men dets aktive levetid er en dag mere sammenlignet med testosteron Caproate. Testosteron-isocaproat er afgrænset med en fedtsyre eller en ester, der forårsager en forsinkelse i frigivelsen i kroppen. Det har fået et mere aktivt liv, hvilket betyder at det vil forblive i kroppen i længere tid og derfor få det i form af en injektion en gang eller maksimalt to gange om ugen i tilstrækkelig grad.

Testosteronisocaproat Cas15262-86-9 er kendt for at være en del af de populære testosteronblandinger Omnadren og Sustanon. Det er også ideelt til TRT eller HRT på grund af den længere halveringstid og en injektionsplan en gang om ugen for at holde stabile blodniveauer. Isocaproat-produktion ca. 72 mg faktisk testosteron pr. 100 mg skud.

QQ图片20170310162022

Fungere

Testosteron isocaproatCas15262-86-9 er et hormon, der overvejende produceres i mandlige testikler. Det er det hormon, der er ansvarligt for at give mænd deres specifikke seksuelle træk. Transdermalt testosteron efterligner kroppens' s naturlige rytmiske frigivelse af testosteron gennem et tidsfrigivelsesplaster.
uy.png

Testosteron isocaproatCas15262-86-9 vil medføre vægt og styrkeforøgelse, fedt tab, en libido stigning, en stigning i IGF-1 niveauer, antal røde blodlegemer og naturligvis øget restitution fra træning. Testosteronisocaproat konverterer også til østrogen og dihydrotestosteron, hvilket forårsager mulig vandretention og gynokomasti samt henholdsvis acne og hårtab.


Fordelene ved testosteron base pulver

Testosteron isocaproat hjælper med at øge kropsvægten og vil også hjælpe med at få styrken. Det hjælper også med at miste fedt i kroppen og giver en stigning i libido, røde blodlegemer, udholdenhed og hurtig bedring efter hård træning. Som fortalt tidligere er det meget svært at finde på markedet i sin reneste form, men dets råpulverform er tilgængelig på markedet i form af testosteron-cypionat og testosteron-enanthat. Testosteron isocaproat er nyttigt til at øge syntesen af ​​protein i kroppen, reduktion af cortisol, øge evnen til at komme sig især efter tunge træninger, øge styrken og hjælper personen med at få mere masse. Det er også meget effektivt i både skæring og bulking cyklusser. Men da det er relateret til androgenfamilien, vil det også have aromatiserende egenskaber. Bortset fra disse fordele har det alle andre fordele forbundet med det, som også er forbundet med ethvert andet testosteron.

Rongxin Bio-Tech Co., Ltd vil give dig den bedste kvalitet og mest konkurrencedygtige pris for Testosteron Isocaproate


Rongxin Bio-Tech selskabs konkurrencemæssige fordel for dig

1. Kvalitet: alle produkter produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrik direkte.
3. Tilpasset: accepter, vi leverer OEM-service til peptider, hgh, sterioder rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse sker inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminiumspose + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling.
Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590Hvis du' er tilfreds med vores 99% testosteron isocaproat / test iso cas15262-86-9 testosteron pulver farmaceutiske råvarer til bodybuilding, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropinprodukter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.


Hot Tags: Testosteron Isocaproate, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide