Testosteron Isocaproat

Kemisk navn:Testosteron Isocaproat
Andet navn:Testostero;3-oxoandrost-4-en-17-yl-4-methylpentanoate;(17beta)-3-oxoandrost-4-en-17-yl 4-methylpentanoat; Testosteron Isocaproat (Testostero); Test isokaproat
CAS-nr:15262-86-9
Einecs Nr.: 239-307-1
MF:C25H38O3
MW:386.57
Renhed: 98.0%
Udseende: hvidt krystallinsk pulver.
Chat nu

Produktdetaljer

Testosteron Isocaproat

Produktoplysninger

Vigtigste produktoplysninger:

Andet navn:Testostero;3-oxoandrost-4-en-17-yl-4-methylpentanoate;(17beta)-3-oxoandrost-4-en-17-yl 4-methylpentanoat; Testosteron Isocaproat (Testostero); Test isokaproat
CAS-nr:15262-86-9
Einecs Nr.: 239-307-1
MF: C25H38O3
MW: 386,57
Renhed: 98.0%
Udseende: hvidt krystallinsk pulver.

MOQ (min ordreantal):10grams.

Kvalitet : Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I folie taske eller tromle.

Udseende:Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

Fremstilling:RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.


Produktbeskrivelse

Testosteron Isocaproat Cas15262-86-9findes ikke individuelt, men det er indeholdt i andre lægemidler som i Sustanon 250 og også i Omnadren, som er let tilgængelige på markedet. Testosteron Isocaproat er noget samme til testosteron Caproate men med et par undtagelser. Det har fået samme antal brinter, kulstof, ilt og samme molekylvægt, men dens aktive liv er en dag mere i forhold til testosteron Caproate. Testosteron Isocaproat er afgrænset med en fedtsyre eller en ester, som forårsager en forsinkelse i dens frigivelse i kroppen. Det har fået et mere aktivt liv, hvilket betyder, at det vil blive i kroppen i en længere periode, og derfor at få det i form af en injektion en gang eller på max to gange om ugen i nok.

Testosteron Isocaproate Cas15262-86-9 er kendt for at være en del af den populære testosteron blandinger Omnadren og Sustanon. Det er også ideelt til TRT eller HRT på grund af den længere halveringstid og en gang om ugen injektion tidsplan for at holde stabile blodniveauer. Isocaproat produktion ca 72 mg af faktiske testosteron pr 100mg skud.

QQ图片20170310162022

Funktion

Testosteron IsocaproatCas15262-86-9 er et hormon, der hovedsagelig produceres i testiklerne hos mænd. Det er det hormon, der er ansvarlig for at give mænd deres specifikke seksuelle træk. Transdermal testosteron efterligner kroppens naturlige rytmiske frigivelse af testosteron gennem en tid-release patch.
uy.png

Testosteron IsocaproatCas15262-86-9 vil forårsage vægt og styrke gevinst, fedttab, en libido stigning, en stigning i IGF-1 niveauer, Røde blodlegemer, og selvfølgelig øget bedring fra uddannelse. Testosteron Isocaproat vil også konvertere til østrogen og Dihydrotestosterone, forårsager mulig væskeophobning og gynocomastia samt acne og hårtab, henholdsvis.


Fordelene ved testosteron base pulver

Testosteron Isocaproat vil hjælpe med at øge kropsvægt og vil også hjælpe med at få styrken. Det hjælper også med at tabe fedt i kroppen og giver en stigning i libido, røde blodlegemer, udholdenhed og hurtig genopretning efter tung træning. Som fortalt tidligere er det meget svært at finde på markedet i sin reneste form, men dens rå pulver form er tilgængelig på markedet i form af testosteron cypionate og testosteron Enanthate. Testosteron Isocaproat er nyttigt at øge syntesen af protein i kroppen, reduktion af kortisol, øge evnen til at inddrive især efter tunge træninger, øge styrken og hjælper den person, der får mere masse. Det er også meget effektiv i både opskæring og bulking cykler. Men da det er relateret med familien af androgen det vil have aromatizing egenskaber samt. Bortset fra disse fordele det har fået alle andre fordele forbundet med det, som også er forbundet med andre testosteron.

Rongxin Bio-Tech Co, Ltd vil levere dig den bedste kvalitet og mest konkurrencedygtige pris for testosteron Isocaproate


Rongxin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel til dig

1. Kvalitet: alle produkter er produceret under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrikken direkte.
3. Tilpasset: accept, vi ville levere OEM-service til peptider, hgh, steriods rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse vil gøre inden for 3 arbejdsdag efter modtag betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminium taske + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling.Kontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590Hvis du er tilfreds med vores 99% testosteron isocaproat/test iso cas15262-86-9 testosteron pulver farmaceutiske råvarer til bodybuilding, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Testosteron Isocaproate, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, købe, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like