Bodybuilding Supplement Methenolone Acetate (Primobolan) CAS434-05-9 til muskelvækst

Produktnavn: Methenolonacetat

CAS-nr .: 434-05-9

Einecs nr: 207-097-0

MF: C22H32O3

MW: 344,49

Renhed: 99%

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Udseende: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Chat nu

Produktdetaljer

Bodybuilding Supplement Methenolone Acetate (Primobolan) Cas434-05-9 til muskelvækst


Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation:

Produktnavn: Methenolonacetat

Andet navn: Primobolan-depot

CAS-nr .: 434-05-9

Einecs nr: 207-097-0

MF:C22H32O3

MW: 344.49

Renhed: 99%

Karakter :Farmaceutisk kvalitet

MOQ (Min ordremængde):10 gram.

Pakke:I foliepose eller tromle.

Udseende:Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

Fabrikant: RongXin.

Anvendelse: Det er meget stærkt, syntesen af ​​stofskiftet og de mandlige egenskaber er meget lav, hvilket gør det til det bedste valg til spillet. Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.


Produkt beskrivelse

Primobolan (methenolonacetat) ier ugyldig for den typiske C17-alfa-alkylering, der er almindelig i næsten alle orale anabolske steroider, og derfor udviser Primobolan ingen målbare hepatotoksiske virkninger på kroppen. Oral Primobolan har ikke påvist nogen ændringer i leverenzymværdier, der kan give anledning til bekymring. Især Primobolan har i sig selv en resistens over for levermetabolisme og nedbrydning, og kun en forekomst af en dødsfald som følge af hepatotoksicitet og leversvigt fra oral
Primobolaner blevet registreret hos en mandlig ældre person, der fik ordineret forbindelsen med det formål at behandle anæmi. Derfor kan højere doser af oral Primobolan faktisk anvendes, men det skal bemærkes, at oral Primobolan stadig har et mål for resistens over for metabolisme og nedbrydning i leveren, og derfor må risikoen for hepatotoksicitet fra Primobolan ikke ignoreres fuldstændigt, især da doser af det orale format øges til højere og højere mængder.
Primobolan (methenolonacetat)alt andet lige er et fremragende oralt steroidlægemiddel. I modsætning til de fleste andre orale steroider er Primobolan ikke 17-alkyleret og har ikke levertoksicitetsproblemer. Methenolon er måske kun halvt så potent ad den orale vej som ved injektion, så doserne skal være høje, mindst 100 og fortrinsvis 200-300 mg pr. Dag, men hvis det kan gives, er det et fremragende lægemiddel. Det er usædvanligt blandt orale steroider at være klasse I, der binder godt til androgenreceptoren.


Primobolan fordele

1,Primobolanbetragtes som et ret svagt steroid. Dens anabolske / androgene vurderinger er lave, og det er en af ​​de svageste steroider på papir; dog er det stærkere end masteron. Da masteron altid er relateret til opskæringscyklusser, bør primo på papir vinde troværdighed som et opskæringssteroid.

2,Primohar en kæmpe fordel i forhold til de fleste steroider, da den er stærkere end testosteron ved binding til androgenreceptoren. Som med de fleste dihydrotestosteron (DHT) relaterede AAS er det et godt hjælpemiddel til fedt tab. Derudover aromatiseres ikke primo, så du behøver ikke en aromatasehæmmer (AI) eller SERM med den. Interessant faktum, primobolan blev testet af old-school bodybuildere som gynækomasti (gyno) behandling tilbage i 70'erne og 80'erne. Så mærkeligt som det lyder, er det medicinsk bevist at reducere brysttumorer hos kvinder (som hovedsagelig er østrogenrelaterede).

3, sidenprimobolanøger kvælstofretention, det er blevet udråbt som anti-katabolisk og noget anabolsk (som kan bestrides). Enkelt sagt hjælper det dig med at holde din muskelmasse, mens du slankekure. Det er en af ​​de største grunde til, at det bruges til skærecykler. Anekdotisk viser beviser, at ved at bruge primobolan under diæt med lavt kalorieindhold (endda 20-30% under din BMR), kan du beholde din nuværende magre muskel, mens du får nyt muskelvæv. Selvom dette ser ud til at være i modstrid med grundlæggende forståelse af ernæring, vil vi chuck denne til magi af steroider.

HPLC
HP.pngRongxin Bio-Tech selskabs konkurrencemæssige fordel for dig

1. Kvalitet: alle produkter produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrik direkte.
3. Tilpasset: accepter, vi leverer OEM-service til peptider, hgh, sterioder rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse sker inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminiumspose + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betaling
Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hot Tags: bodybuilding supplement methenolonacetat (primobolan) CAS434-05-9 til muskelvækst, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like