Boldenone Cypionate Engros rå pulvere Farmaceutiske steroider, der kan injiceres CAS106505-90-2 til anti-aldring&vinder skære cyklus råhormon

Navn: Boldenone Cypionate Anabolske steroidpulver
CAS-nr .: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398,58
Renhed: 99,5 %
Udseende: Hvidt eller off-white krystallinsk pulver.
Leveringsdato: Inden for 2 dage efter betaling bekræftet.
Chat nu

Produktdetaljer

Boldenone Cypionate Engros rå pulvere Farmaceutiske steroider, der kan injiceres Cas106505-90-2 til Anti Aging& Få skære cyklus rå hormon

Produktdetaljer

Vigtigste produktinformation:

Navn: Boldenone Cypionate Anabolske steroidpulver
CAS-nr .: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398,58
Renhed: 99,5 %
Udseende: Hvidt eller off-white krystallinsk pulver.

Leveringsdato: Inden for 2 dage Efter betaling bekræftet.

Leveringsmetoder: Express Courier (hurtig og sikker)

Transportpakke: Foliepose. (Diskret og forklædt emballage)

Oprindelse: Kina

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.


boldenone cypionate


Produkt beskrivelse

Boldenon-cypionat øger kvælstofretention, proteinsyntese, øger appetitten og stimulerer frigivelsen af ​​erythropoietin i nyrerne.

F00HL~O{O[FLC47Q{B]M$7V.png

Anabolske steroid. Det er en af ​​de mest populære, der anvendes i veterinærsteroider, der anvendes i veterinærmedicin. Mandligt hormon niveau er meget højt, den syntetiske effekt er også meget stærk. Bao Dan keton kan være effektiv, stabil og bæredygtig vækstmuskel og styrke, bedre hvis det er sammen med andre lægemidler, er det mest populære, der anvendes i veterinærmedicin, den nemmeste måde at holde musklen på efter" cyklus" en af ​​steroiderne (og en anden gruppe lægemidler osv.). Derudover kan de naturlige forhold i menneskekroppen producere spormængder af Boldenone.


Testresultaterne afBoldenone Cypionate

Produktnavn

Boldenone Cypionate

Vandindhold

0,5% max

0.28%

Specifik rotation

0,5% max

0.22%

Restprodukt ved antænding

0,1% max

0.06%

Massefylde

1.020-1.035

1.030

Egenskaber

off-gul tykkelse væske

Passere

Opløselighed

Næsten uopløselig i vand, opløselig i vegetabilsk olie

Er i overensstemmelse

Specifik optisk rotation

+28o~+35o

+33.4o

Identifikation

IR, TLC

Positiv

Tungmetaller

10 ppm

GG lt; 10 ppm

assay

97.0%

97.13%

Relaterede stoffer

3,0% max

GG lt; 3,0%

Gratis syre

0,5% max

0.16%


Fitness Tips ~~

De fleste piger træner squats for at gøre deres hofter smukkere, men efter et stykke tid finder de deres knæ ubehagelige!

Dybe knæsmerter, kan&# 39 ikke hjælpe, men vær opmærksom! Normalt kommer problemet med knæsmerter fra hofterne uden styrke.

Den daglige kropsholdning er forkert, hvilket resulterer i et lyst gult lys på ledbåndets senebånd

Leddene i den menneskelige krop fra fod til hoved er låst sammen. Hvis anklerne er skæve, når de går, er det ikke sandsynligt, at knæene og bækkenet er i den korrekte neutrale stilling; den langsigtede pukkel, det nedre bækken vil også smadre. I det daglige liv er symptomerne på slid og betændelse ikke tydelige på grund af det begrænsede antal bevægelsesaktiviteter, men bevægelsens bevægelser er store, og den forkerte kropsholdning medfører kompensation for andre dele. Det er let at gøre ledskadesymptomer forårsaget af den ubalancerede stilling fremtrædende.


Stillesiddende mangel på motion, muskelsvaghed forårsager ubalance i bevægelsen


Hvert led i menneskekroppen styres af mange muskler. Knæleddet er endnu mere. Når muskelstyrken i dit ben nedbrydes, kan det medføre, at knæleddet har en forkert bevægelsesvinkel og forårsager ledbåndsproblemer.

Træne og øge muskelmassen, så musklerne kan dele støttebyrden for ledben. mere modstandstræning kan øge knogletætheden, øge ledstyrken og undgå forekomsten af ​​osteoporose og ledforringelse efter overgangsalderen. Hvis du har besøgt en læge, kan du bekræfte, at der ikke er noget problem med dine led, men hvad med dine knæsmerter, når du træner squats?


Kontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores boldenone cypionat engros rå pulvere farmaceutiske steroider injicerbare cas106505-90-2 til anti aging& få skære cyklus råhormon, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropin-produkter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær venlig at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: boldenone cypionate engros rå pulvere farmaceutiske steroider injicerbare CAS106505-90-2 til anti aging&vinder skære cyklus råhormon, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like