Masteron propionat

Vigtigste produktinformation
Produktnavn: Drostanolon propionat
Renhed: 98,50%
CAS-registreringsnummer: 521-12-0
Einecs nr: 208-303-1
Molekylær formel: C23H36O3
Molekylvægt: 360,53
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Fremstilling: RongXin
Chat nu

Produktdetaljer

Masteron propionat


Produktoplysninger

Vigtigste produktinformation:

produktnavn: Drostanolon propionat

Alias: Masteron; Dromostanolon propionat, masteron prop, mast prop, masterone propionat

Renhed: 98,50%

CAS-registreringsnummer: 521-12-0

Einecs nr: 208-303-1

Molekylær formel: C23H36O3

Molekylvægt: 360,53

Karakter: Farmaceutisk kvalitet

Pakke: I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ (Min ordremængde): 10 gram.

Fremstilling: RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, Steroidhormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.Produkt beskrivelse

Drostanolon propionater et dihydrotestosteron (DHT) afledt anabolt steroid. Specifikt er Masteron DHT-hormonet, der er blevet strukturelt ændret ved tilsætning af en methylgruppe i carbon 2-stillingen.Dette beskytter hormonet mod den metaboliske nedbrydning af 3-hydroxysteroid dehydrogenase-enzymet, som findes i skeletmuskulaturen. Det øger også hormonet' s anabolske natur. Denne enkle strukturelle ændring er alt, hvad der kræves for at skabe Drostanolone, og herfra er den lille / korte propionatester fastgjort for at kontrollere hormonet' s frigivelsestid. Drostanolone Enanthate kan også findes gennem nogle underjordiske laboratorier, som ikke behøver at blive injiceret så ofte, men det er noget sjældent sammenlignet med propionatversionen. Størstedelen af ​​alle Masteron på markedet vil være Drostanolone Propionate.
Drostanolone Propionate .png

På et funktionelt grundlag er Masteron kendt for at være en af ​​de eneste anabolske steroider med stærke antiøstrogene egenskaber. Ikke kun har dette steroid ingen østrogen aktivitet, men det kan faktisk fungere som et anti-østrogen i kroppen. Dette er grunden til, at det har været effektivt til behandling af brystkræft. Faktisk har kombinationen af ​​Masteron og Nolvadex (Tamoxifen Citrate) vist sig at være langt mere effektiv end kemoterapi til behandling af inoperabel brystkræft hos postmenopausale kvinder. Dette gør det også til et populært steroid blandt bodybuildere, da det faktisk kunne forbyde behovet for et antiøstrogen, når det bruges i den rigtige cyklus. Dette vil også vise sig fordelagtigt under skærefasen på grund af de hærdningseffekter, det kan give.

Drostanolone Propionate.jpg

Drostanolon propionat Fordele

Drostanolon propionatkan øge muskelhårdhed og tæthed, hvilket giver en person et mere komplet udseende, når de konkurrerer på scenen. Imidlertid er det nødvendigt med et allerede ret lavt kropsfedtniveau, for at det kan få fuld effekt. eller endda sænke det og kan hjælpe med at forhindre muskeltab under slankekure.Dette kan også give styrke atleter eller de atleter i sportsgrene, der har vægtklasser, for at øge ydeevnen uden risikoen for at blive rejst til en højere vægtklasse eller tilføje masse, der kan hindre ydeevne. - fra RongXinBio.


HPLC

Masterone propRongxin Bio-Tech selskabs konkurrencemæssige fordel for dig

1. Kvalitet: alle produkter produceres under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrik direkte.
3. Tilpasset: accepter, vi leverer OEM-service til peptiderne, hgh, steriods rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig leveringsdag: forsendelse sker inden 3 arbejdsdage efter modtagelse af betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminiumspose + karton
6. Betalingsmetoder: Money gram, Western Union, T / Tadvance eller bankoverførselKontakt information

Enterprise-postkasse: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Hvis du' er tilfreds med vores hot salg drostanolon propionat (masteron) cas521-12-0 muskel bygning steroider naturlig bodybuilding steroid pulver kilde, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, skal somatropinprodukter af høj kvalitet til salg være dit bedste valg. Vær fri til at købe eller engros de hot salg produkter fra os.

Hot Tags: Masteron Propionate, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, hot salg, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like