Masteron Propionate

Vigtigste produktoplysninger
Produktnavn:Drostanolone Propionate
Renhed:98,50%
CAS-registreringsnummer: 521-12-0
Einecs Nr.:208-303-1
Molekylær formel:C23H36O3
Molekylvægt:360,53
Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver
Fremstilling:RongXin
Chat nu

Produktdetaljer

Masteron Propionate


Oplysninger om produkt

Vigtigste produktoplysninger:

Produktnavn: Drostanolone Propionate

Alias:Masteron; Dromostanolone Propionate, masteron prop, mast prop, masterone Propionate

Renhed : 98,50%

CAS-registreringsnummer: 521-12-0

Einecs Nr.: 208-303-1

Molekylær formel: C23H36O3

Molekylvægt:360,53

Karakter : Farmaceutisk kvalitet

Pakke:I foliepose eller tromle.

Beskrivelse: Hvidt eller næsten hvidt krystallinsk pulver

MOQ(Min. ordreantal):10grams.

Fremstilling:RongXin

Anvendelse: Farmaceutisk materiale, steroid hormon, Anabolin. Som et mandligt hormon og anabolske hormoner.Beskrivelse af produktet

Drostanolone Propionater en dihydrotestosterone (DHT) afledt anabolske steroid. Specifikt, Masteron er DHT hormon, der er blevet strukturelt ændret ved tilsætning af en methyl gruppe på kulstof 2 position, Dette beskytter hormonet fra den metaboliske opdeling af 3-hydroxysteroid dehydrogenase enzym, som findes i skeletmusklen. Det øger også hormonets anabolske natur. Denne enkle strukturelle ændring er alt, hvad det kræver at skabe Drostanolone, og herfra er den lille / korte Propionate ester fastgjort for at kontrollere hormonets frigivelsestid. Drostanolone Enanthate kan også findes gennem nogle underjordiske laboratorier, som ikke behøver at blive injiceret så ofte, men det er noget sjældent i forhold til Propionate version. Størstedelen af alle Masteron på markedet vil være Drostanolone Propionate.
Drostanolone Propionate .png

På et funktionelt grundlag, Masteron er kendt for at være en af de eneste anabolske steroider med stærke anti-østrogene egenskaber. Ikke alene denne steroid bære nogen østrogen aktivitet, men det kan faktisk fungere som en anti-østrogen i kroppen. Derfor har det været effektivt til behandling af brystkræft. Faktisk har kombinationen af Masteron og Nolvadex (Tamoxifen Citrate) vist sig at være langt mere effektiv end kemoterapi i behandlingen af ubrugelig brystkræft hos postmenopausale kvinder. Dette gør det også til et populært steroid blandt bodybuildere, da det rent faktisk kunne forbyde behovet for en anti-østrogen, når de anvendes i den rigtige cyklus. Dette vil også vise sig at være fordelagtigt i skærefasen på grund af de hærdningseffekter, det kan give.

Drostanolone Propionate.jpg

Fordele ved propionat af Drostanolone

Drostanolone propionatkan øge muskelhårdhed og tæthed, hvilket giver en person et mere komplet udseende, når de konkurrerer på scenen. Men en allerede temmelig lavt kropsfedt niveau er nødvendig for at det kan få fuld effekt. Drostanolone propionat kan fremme øget styrke og samtidig holde kropsfedt det samme eller endda sænke det, og kan bidrage til at forhindre muskeltab, mens slankekure. Dette kan også give styrke atleter eller de atleter i sport, der har vægtklasser til at øge ydeevnen uden risiko for at blive rejst i en højere vægtklasse eller tilføje masse, der kan hindre performance.--fra RongXinBio.


Hplc

Masterone propRongxin Bio-Tech virksomhedens konkurrencefordel for dig

1. Kvalitet: Alle produkter er produceret under GMP, renhed mere end 99%.
2. Mere konkurrencedygtig pris fra fabrikken direkte.
3. Tilpasset: acceptere, ville vi levere OEM service til Peptides, hgh, steriods rå pulvere og andre produkter.
4. Hurtig levering dag: forsendelse vil gøre inden for 3 arbejdsdag efter modtagelse betaling.
5. Sikker forsendelse: boble + aluminium taske + karton
6. Betalingsmetoder: Penge gram, Western Union, T / T forskud eller bankoverførsel betalingKontaktoplysninger

Virksomhed mailbox:sales@rongxinbio.com

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590


Hvis du er tilfreds med vores varme salg drostanolone propionate (masteron) cas521-12-0 muskel bygning steroider naturlige bodybuilding steroid pulver kilde, velkommen til at kontakte vores fabrik. Kommer i høj kvalitet, den høje kvalitet somatropin produkter til salg skal være dit bedste valg. Vær velkommen til at købe eller engros de varme salgsprodukter fra os.

Hot Tags: Masteron Propionate, Kina, fabrik, engros, høj kvalitet, køb, somatropin, varmt salg, til salg

Undersøgelse

Du kan også lide